Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Rijschool in Alphen aan den Rijn | Haal jouw rijbewijs!

Rijden is het leukste wat er is. Je kunt jezelf overal heen brengen waar je maar wilt en je voelt je helemaal vrij. Of je nu in een dikke Ferrari rijdt of in de auto van je ouders. Dat moment dat je voor het eerst alleen in een auto rijdt is geweldig. Om dit te kunnen doen moet je natuurlijk wel eerst even je rijbewijs halen. Dit kan vrij eenvoudig bij onze rijschool in Alphen aan den Rijn. Ben jij woonachtig in de regio en wil je les krijgen van een ervaren rijinstructeur waarbij de meeste studenten in één keer slagen? Neem dan meteen contact op en plan jouw eerste rijles!

Wat gaan we doen tijdens de lessen?

Tijdens het rijden leren we eerst om te sturen. Dit gaat vaak vanzelf omdat wij allemaal een bepaald gevoel voor sturen hebben. In de eerste les zullen we hier even bij blijven en zullen we beginnen met het oefenen met het optrekken. Wanneer je in een schakel auto zit is dit minder gemakkelijk dan je gewend bent op je Playstation. Je moet het gevoel voor de auto ontwikkelen en je moet de juiste hoogte van de koppeling kunnen vinden en dit kunnen combineren met de juiste hoeveelheid gas. Wanneer je dit niet goed onder controle hebt zul je het gevreesde afslaan ervaren. Dit is niks ergs alleen zal je broer je er wel om uitlachen. En daarom beginnen we daar mee!

Het examen

Het examen wordt ingeschat door jouw instructeur van de rijschool in Alphen aan den Rijn. Wanneer hij of zij denkt dat je er klaar voor bent wordt het examen pas aangevraagd. Hier heb je zelf niks over te zeggen. Je moet wel eerst zelf even het theorie examen halen. Dat is een toelatingseis. Mensen die vinden dat ze klaar zijn maar nog steeds geen aanvraag hebben voor een examen kunnen waarschijnlijk minder goed rijden dan ze zelf denken. Wordt dan ook niet boos op de docent maar op jezelf en vraag bijvoorbeeld om tips.

Linkruil.org

Comments are closed.