Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Ruime selectie financiële lesboeken

We willen je in dit artikel graag meer gaan vertellen over de ruime selectie financiële lesboeken die Brinkman Uitgeverij in het assortiment heeft staan. Nu heeft deze uitgever natuurlijk meer dan alleen maar financiële boeken maar als je een opleiding in deze richting volgt dan is het goed om te weten dat je hier terecht kunt. Zo kun je hier lesboeken kopen voor de richtingen bedrijfseconomie en bedrijfsadministratie. De prijzen van deze boeken zijn zoals je zult zien scherp en de bezorging is ook nog eens erg snel. Bij Brinkman is het zo dat als je besteld voor vier uur ’s middags dat deze dan nog dezelfde dag worden verzonden.

Ook is het goed om te weten dat je geen verzendkosten hoeft te betalen. Er zijn geen verborgen kosten en je hebt vele mogelijkheden om te gaan betalen. Neem dus eens een kijkje bij de vele financiële lesboeken die Brinkman uitgeverij te bieden heeft en raak ook overtuigd. Nu is het zo dat je niet alleen bij deze uitgever terecht kunt als je student bent. Ook als je een eigen bedrijf hebt dan kunnen de boeken zeer leerzaam zijn, vooral starters zullen een goed inzicht gaan krijgen in de manier waarop de bedrijfsadministratie moet worden opgezet.

Docenten kunnen een gratis docentenexemplaar gaan aanvragen

Ben je nu een docent of wil je je docent kennis laten maken met de boeken van Brinkman Uitgeverij dan kan er een gratis docentenexemplaar aangevraagd worden. Hiervan kan één exemplaar per titel worden aangevraagd en op deze wijze kan de docent de stof beoordelen of deze geschikt is voor de studenten. Het aanvragen van een docentenexemplaar kan simpel en snel door je te registreren als docent en daarna zal er de mogelijkheid verschijnen om het exemplaar gratis te gaan bestellen.

Het geeft maar aan dat ook Brinkman zeer veel vertrouwen heeft in de boeken die ze uitbrengen en dat ze graag docenten kennis laten maken met de lesboeken. Od je nu financiële lesboeken of zoekt of boeken in een andere richting, bij Brinkman vind je altijd wat je zoekt.

Linkruil.org

Comments are closed.