Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Studieboeken voor ICT en administratie

Studieboeken zijn nu eenmaal noodzakelijk bij een studie en deze kosten nu eenmaal ook geld. Toch begrijpen we dat je de kosten zo laag mogelijk wilt gaan houden. Een student heeft het nu eenmaal niet makkelijk. De studiefinanciering is iets waar maar lastig van rond te komen is en voordelige boeken aanschaffen is dan ook erg meegenomen. Wij willen je dan ook graag wijzen op Brinkman Uitgeverij. Deze uitgever heeft een goede naam en beschikt over een zeer ruim assortiment in de meest uiteenlopende titels en vakgebieden.

Of het nu gaat over een titel voor bedrijfseconomie of hoe je een server opzet, bij Brinkman vind je het allemaal. Je hoeft zelfs geen student te zijn om baat te hebben bij een titel van Brinkman. Wil je nu zelf meer te weten komen over het besturingssysteem Linux dan zou je hiervoor een studieboek kunnen gebruiken. Je verbreedt op deze manier je kennis en dit is ook goed voor wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe baan zoekt. Personen die veel verstand hebben van computers hebben nu eenmaal een streepje voor bij de werkgevers in Nederland. Neem dus eens een kijkje in het grote assortiment boeken van Brinkman Uitgeverij en verbaas je niet alleen over de ruime keuze maar ook over de lage prijzen.

Brinkman hanteert een snelle levering en gratis bezorging

Als je een bestelling plaatst bij Brinkman dan ben je verzekerd van een snelle levering en een gratis bezorging. Bestel je de titel(s) voor vijf uur ’s middags dan worden deze dezelfde dag nog naar je verzonden. Zo zou je ook nog op het allerlaatste moment een bestelling kunnen gaan plaatsen. Daarnaast is het bij Brinkman ook mogelijk een bestelling voor een docentenexemplaar te gaan plaatsen.

Zo heeft de docent de mogelijkheid om gratis een lesboek te gaan bestellen om zo de kwaliteit hiervan te gaan beoordelen. Het zijn maar enkele voordelen die Brinkman Uitgeverij je biedt. Studenten en docenten nodigen we dan ook graag uit om een kijkje te nemen bij de website en webwinkel van deze uitgever. Het leven is immers al duur genoeg toch?

Linkruil.org

Comments are closed.