Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Studeren naast je baan

Er is een duidelijke stijging zichtbaar in de bouw/ technische sector. Dit is niet alleen goed voor deze sector, maar natuurlijk ook voor de economie. Er zijn verschillende instanties welke langzaam weer opkrabbelen na een moeilijke tijd. Daarom is het misschien wel de tijd om te groeien binnen je huidige bedrijf. Heb je altijd al een hogere functie geambieerd, maar ben je nog niet in het bezit van de juiste papieren. Dan zijn  technische opleidingen de oplossing voor jou om waarde te creëren aan je cv en je te helpen bij het zetten van de volgende stap in je carrière.

Als je op dit moment al werkzaam bent in de bouw,. dan wordt er veel van je gevraagd op het moment dat je gaat studeren naast je baan. Ondanks deze verhoogde werkdruk toont dit wel enige motivatie en vastberadenheid om jezelf te ontwikkelen. Tijdens deeltijd studies heb je vaak de keuze om te studeren op verschillende lensmomenten. Lessen zijn door de weeks te volgen, maar ook in het weekend. Het is belangrijk dat je kiest voor een moment waarop het jou het beste uitkomt. Technische opleidingen zijn onder andere: de opleiding bouwkunde, de opleidingen beton en staal en de opleiding bouwmanagement. De gewenste richting is dan ook bepalend in de keuze. Elk van de eerder genoemde opleidingen hebben hun specifieke kenmerken. Verdiep je daarom altijd goed in de aangeboden stof en de doorgroei mogelijkheden.

Als je twijfelt om te studeren naast je baan is het goed om op zoek te gaan naar mensen die je voor gingen, in ieder geval hun recensies. Deze mensen kunnen aanwezig zijn binnen het bedrijf en anders kun je veel informatie verzamelen via de internet. In sommige gevallen wordt de opleiding zelfs betaald door de werkgever, is dit niet het geval dan willen zij misschien wel een deel mee betalen. Het is een keuze die je moet overwegen. Investeer in jezelf en haal het maximale uit je carrière!

Linkruil.org

Comments are closed.