Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Volg de barista opleiding voor brede inzetbaarheid

Wanneer je werkzaam bent in de horecabranche, weet je als geen ander hoe zwaar en vervelend het werk soms kan zijn. Je weet dat je vaak genoeg te maken krijgt met vervelende klanten die altijd wel wat te zeuren hebben, helemaal als je nog niet zo goed bent in je werk. Wanneer je de barista opleiding volgt, weet je zeker dat je goed wordt opgeleid en dat je wordt voorbereid op het harde werkveld. Tijdens de opleiding krijg je ook te maken met lastige vragen die je ongetwijfeld een keer tegen zal komen wanneer je daadwerkelijk aan het werk bent. Met de barista opleiding afgerond weet je precies wat en wanneer je iets moet doen en hoe je je klanten tevreden kunt houden.

De inhoud

De barista opleiding is meer dan enkel een opleiding die je opleidt tot het zetten van koffies. Natuurlijk leer je veel over de verschillende smaken koffie, maar je leert ook over hoe je om moet gaan met verschillende soorten klanten. Klanten zijn namelijk de reclame van een horecagelegenheid en kunnen jou zowel positieve als negatieve reclame bezorgen. Naast de handelingen die je moet bezitten voor het werken als een barista, leer je ook een stukje over de economie van een bedrijf in de horeca en over de financiële kant ervan. Hierdoor krijg je ook een beetje inzicht in het efficiënt werken in een bedrijf en wat het allemaal wel niet kost om een bedrijf draaiende te houden.

Aanmelden voor de barista opleiding

Heb je mogelijk interesse in het volgen van de barista opleiding? Meld je dan aan via onze website. Je kunt je ook aanmelden voor een van de open dagen die binnenkort weer gaan beginnen. Als je nog vragen hebt, kun je deze tijdens de open dag stellen aan een van de docenten. Natuurlijk kun je ze ook mailen naar ons.

Linkruil.org

Comments are closed.