Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Waarom een engels cursus volgen voordat je op reis gaat?

Wanneer je de engelse taal machtig bent, kan je wereldwijd nieuwe vrienden maken. Het is de taal bij uitstek om te converseren met andere buitenlanders. Zo kan je in alle werelddelen jezelf kenbaar maken.

Tijdens het reizen zijn er nog andere voordelen: zo zal je in China veel sneller de uitgang van de luchthaven vinden als je Engels kan lezen. Je hoeft ook niet enkel hamburgers of pizza’s te eten op reis omdat je andere woorden niet verstaat. Engelstalige websites zijn vaak ook veel goedkoper om online dingen aan te kopen (waaronder engelse reiswebsites). Bij het reserveren van een hotelkamer, kan je aan elke receptie ter wereld uitleggen dat je een hotelkamer wilt met uitzicht op zee in plaats van uitzicht op een muur achteraan het hotel.

Het is ook goed voor je veiligheid om een cursus engels online te volgen. Stel je eens voor dat je geen enkele verkeersaanwijzing begrijpt. Indien je overvallen wordt, kan je in het engels smeken om je leven. Jammer genoeg zelf ooit meegemaakt, toen was ik zeer blij dat ik kon engels praten. Stel dat je allergisch bent aan iets van eten, leg dat maar eens uit in een restaurant met gebarentaal. Een varken nadoen om te zeggen dat je geen varkensvlees eet, is vrij belachelijk.

Wanneer je onverwacht naar huis moet terugreizen, zal je vaak in het engels een vliegtuigticket terug moeten booken. Een laatste en bijna de meest belangrijke reden om een engels cursus thuis te kopen, is dat je zonder de engelse taal de cultuur van een vreemd land onmogelijk kan doorgronden.

Linkruil.org

Comments are closed.