Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Welke invloed heeft een cursus engels op jouw sociale leven?

De bedoeling van een cursus engels online te volgen, is dat je de engelse taal kan praten. Dit heeft uiteraard meerdere gevolgen.

Als je engels probleemloos kan spreken, kan je veel meer mensen wereldwijd ontmoeten. Zo kan je jouw vriendenkring internationaal maken en niet alleen omgaan met mensen die nederlands praten(of een andere tal die je machtig bent).

Het is ook lastig om tijdens een samenkomen telkens het gesprek te moeten onderbreken omdat je het niet begrijp. Een ander nadeel dat je kan ondervinden wanneer je geen cursus engels hebt gevolgd, is het feit dat je soms grappen in het engels niet begrijpt totdat iemand ze uitlegt. Hoe irritant is het wel niet om enkel naar foto’s te kunnen kijken in engelse tijdschriften

Door de globalisering komen we in aanraking met verscheidene culturen, het gebrek aan inzicht in deze culturen kan leiden tot veel misverstanden. Verder kan je ook een verbaal misverstand hebben met iemand, als je engels kan praten, kan je de andere partij kalmeren. Tegenwoordig is het ook een must in nederlandse bedrijven dat je engels kan, door een cursus te volgen kan je voorkomen dat je niet wordt aangenomen omdat je het niet kan spreken.

Er wordt vaak gezegd dat nederlandstaligen een taal zeer snel opnemen, met een cursus kan dit enkel sneller gaan! Het is ook wetenschappelijk bewezen dat meertaligheid je creativiteit bevordert. Je kan ook niet vertrouwen op online vertalingsmachines en hun vertalingen, deze zijn vaak gebrekkig en maar half correct. Enkel hierop vertrouwen, laat je overkomen als een niet zo slimme mens.

Linkruil.org

Comments are closed.