Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

11 fantatische shows bij Amsterdam Dungeon

De nieuwe shows van Amsterdam Dungeon

Amsterdam Dungeon probeert het aanbod van verschillende shows regelmatig uit te breiden. Op deze manier blijft het leuk om de bijzondere shows te bezoeken, ook als u al vaker naar Amsterdam Dungeon bent geweest. Zo zijn er twee nieuwe shows aan het aanbod van Amsterdam Dungeon toegevoegd, die op deze pagina beschreven worden. Deze shows betreffen de show ‘heksenverbranding’ en de show ‘moord op de Zeedijk’.

De eerste nieuwe show die aan het aanbod van shows van Amsterdam Dungeon is toegevoegd, is de show ‘heksenverbranding’. Tijdens deze show komt u te weten hoe er in het Amsterdam van vroeger werd omgegaan met vrouwen en mannen die beschuldigd werden van samenwerking met de duivel, of zij nu daadwerkelijk met de duivel hadden samengewerkt of niet. Zo ziet u tijdens de show hoe een heks gemarteld wordt, terwijl zij tijdens de brute marteling plotseling iemand in het publiek aanwijst als heks. Vervolgens wordt de heks op traditionele wijze verbrand, waardoor u geconfronteerd wordt met de traditionele wijze van heksenvervolging van het oude Amsterdam. Als de heks eenmaal vervolgd is, kunt u alleen nog hopen dat u niet de volgende heks bent die verbrand wordt…

the amsterdam dungeons

De nieuwste show van Amsterdam Dungeon: moord op de Zeedijk

Naast de nieuwe show over de heksenverbranding van het oude Amsterdam, heeft Amsterdam Dungeon nog een nieuwe show aan het aanbod walktrough shows toegevoegd. Deze show heet ‘moord op de Zeedijk’ en gaat over de verknipte Helena. Helena was een vrouw die in 1700 leefde en een moordlustig karakter had. Toen Helena en haar zus Dina op dezelfde man verliefd werden en de man Dina verkoos boven Helena, besloot Helena namelijk om haar zus te vermoorden door haar van de trap te duwen en dood te slaan. Pas op haar sterfbed, na een volledig leven met de man van haar dromen, durfde Helena te vertellen wat ze gedaan had. Toen haar man dit hoorde, werd ze door hem vervloekt omdat hij in eerste instantie op haar zus Dina viel. Tijdens de show ‘moord op de Zeedijk’ hoort u het gehele verhaal over de zussen en bent u zelfs getuige van alles wat er gebeurde in het leven van de beide zussen. En als u dan ook nog het kermen van de geest van Helena hoort tijdens de show van Amsterdam Dungeon, heeft u gegarandeerd rillingen over uw rug lopen.

Linkruil.org

Comments are closed.