Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

4 soorten crèmes

Gezichtscrème

Het gebruik van een gezichtscrème is belangrijk om je huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Zoals regen, wind, airco en uitlaatgassen.

Verschillende huidtypen
Probeer een gezichtscrème te kiezen die bij jouw huidtype past. Een droge huid vereist namelijk een andere verzorging als een vette of gecombineerde huid. Gelukkig staat op veel verpakking van gezichtscrème aangegeven voor welk huidtype het product het beste van toepassing is. Ben je niet zeker wat voor huidtype je hebt, doe dan deze test.

Werking gezichtscrème
Breng een gezichtscrème iedere morgen aan. Een dagcrème verzorgt je huid overdag en beschermt de huid. Zorg altijd dat je voor een dagcrème kiest met een SPF erin, zodat je huid ook wordt beschermt tegen de schadelijke straling van de zon. Ga voor een nachtcrème die aansluit op je dagcrème, zodat jouw huid s’nachts ook verzorgt wordt.

 

Camouflagecrème

Een teken van schoonheid is onder andere een egale huid. Je wil daarom ook het liefst onzuiverheden camoufleren.

Wat camoufleren met een camouflagecrème?
Vroeger werd het enkel gebruikt om littekens onzichtbaar te maken, maar tegenwoordig worden ook  ouderdomsvlekken, moedervlekken, puistjes en wijnvlekken gecamoufleerd met een camouflagecrème. Kies de kleur zorgvuldig, je wil geen vlekken op je gezicht doordat je een te donkere kleur gekozen hebt.

Voordelen camouflagecrème
Niet alleen worden onzuiverheden weggewerkt met een camouflagecrème, je kunt ook donkere kringen rond de ogen gemakkelijk “wegwerken”. Dankzij de verzorgende ingrediënten wordt de huid tevens gekalmeerd.

 

Handcrème

Niet alleen is het belangrijk je gezicht goed te verzorgen, ook je handen verdienen de beste verzorging. Net als het gezicht worden de handen immers ook blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf. Een handcrème is ontwikkeld om je handen weer soepel en zacht te maken en droogheid tegen te gaan.

Tip
Met een handcrème kun je ook eenvoudig je voeten insmeren, zodat deze ook heerlijk zacht worden.

 

Zonnebrandcrème

De juiste zonnecrème
Je huid wordt dagelijks bloot gesteld aan de zon. Vooral in de zomer is het erg belangrijk dat je een goede bescherming hebt tegen de sterke UV straling van de zon.

Tegenwoordig weten de meeste mensen wel hoe belangrijk het is om goed te smeren tegen de zon. Het is erg belangrijk dat de juiste zonnecrème en huidtype met elkaar matchen. Hierdoor kun jij de zonnige dagen gerust doorbrengen. Doe hier de test welke factor jouw huid nodig heeft.

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.