Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Afvallen met spierbehoud

Heel veel mensen die trainen in de sportschool, weten eigenlijk niet zo goed waar ze mee bezig zijn. Ze proberen zoveel mogelijk gewicht te pakken en beseffen eigenlijk niet goed wat dit inhoud. Zware gewichten pakken en weinig herhalen betekend, zonder er al te diep op in te gaan, dat je spiermassa uiteindelijk zal groeien. Voor veel mensen houdt het hierbij op. Ze blijven heel het jaar door zwaar trainen en worden hierdoor groter en groter, maar zeg eens eerlijk, wil je er liever zoripped-bodybuilder-fatmuscle uitzien

 

 

 

 

 

 

Of zie je er liever zo uitimages

 

 

 

 

 

Dit laatste noemt men droogtrainen.

Wat het meest gangbare is is dat men in de winter bulkt (de spieren opbouwt), en na de winter, richting de zomer, droogtraint (om er goed bij te lopen op het strand ;-)).

Droogtrainen betekend dat je na het bulken zoveel mogelijk vet verbrand zonder al te veel spiermassa te verliezen. Dit om meer definitie in je spieren te krijgen. Dit doe je door de hoeveelheid gewicht omlaag te brengen in je oefeningen en het aantal herhalingen te verhogen. Dit in combinatie met cardio, maar niet te lang en niet teveel, anders loopt men weer het risico de spieren te verbranden. Dit in combinatie met goede voeding of voedingssuplementen.

Linkruil.org

Comments are closed.