Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Agile Foundation: De kracht van voortschrijdend inzicht

Amsterdam 27 juni 2014 – De opleiding Agile Foundation geeft inzicht in het toepassen van het Agile gedachtegoed en de bijbehorende vaardigheden om projecten beter beheersbaar te maken.

De opleiding Agile Foundation (incl. het Agile Foundation examen) is specifiek ontwikkeld voor project- en teamleiders, ontwerpers, ontwikkelaars, testers en beheerders. Daarnaast is deze opleiding relevant voor een ieder die in zijn werk met Agile ontwikkelingen te maken heeft en de ambitie heeft om Agile projectleider te worden.

In deze 3-daagse opleiding ligt de focus op de toegevoegde waarde van Agile. Er wordt ingegaan op de principes van het Agile werken, de rollen en verantwoordelijkheden in een Scrum team en hoe hiermee projecten beter beheersbaar zijn. De opleiding zal worden afgesloten met het Agile Foundation examen. Na de opleiding zullen de deelnemers in staat zijn hun bestaande manier van werken meer Agile te maken, risico’s te verminderen en met minder tijd en middelen meer business value te genereren.

Tijdens de verkorte opleiding Power of Agile Experience in One Day wordt het Agile gedachtegoed op een interactieve manier in een dag samen gebracht.

Kijk voor meer informatie op de website van Gladwell Academy: http://bit.ly/ULM8eA

Gladwell Academy biedt innovatieve praktijkgerichte trainingen en masterclasses aan publieke en private organisaties. Zij verzorgt opleidingen op het gebied van Agile, Lean, Sourcing, Risk & Security, IT Management en Informatiemanagement.

 

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.