Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Akoestiek verbeteren

Akoesta staat voor comfort middels akoestische oplossingen, zoals wandpanelen, scheidingswanden en meubilair.

Bijvoorbeeld voor callcenters, in het kantoor, bij de kinderopvang, in horecagelegenheden, in school of thuis.

Wandpanelen

De akoestische wandpanelen van Akoesta zijn ook flexibel inzetbaar. De wandpanelen zijn zeer snel te monteren en daarom worden ze flexibel genoemd. De benodigde afmetingen zijn te bepalen door persoonlijke metingen en advies. De wandpanelen kunnen naar wens opvallend of onopvallend geplaatst worden. Alle kleuren wandpanelen zijn mogelijk. Zo worden de wandpanelen aangepast aan uw interieur en werkomgeving.
Akoestische Scheidingswanden

Een van de oplossingen die Akoesta biedt, zijn Akoestische scheidingswanden . Scheidingswanden van Akoesta kunnen in een handomdraai vergaderruimten creëren. Hiermee zorg je voor individuele werkruimten die privacy en comfort faciliteren. Intieme ruimten waarin gasten en relaties elkaar kunnen treffen. De flexibele toepassingen van Akoesta room dividers zijn talloos. Dat geldt ook voor de afmetingen en vormen van de scheidingswanden.

Callcenter akoestiek

Goede akoestiek is van essentieel belang in een kantoorruimte waar veel gebeld wordt. Dit geeft veel rust voor de telemarketeers, waardoor men zich beter kan concentreren op het gesprek. Dat creëert bij de mensen “aan de andere kant van de telefoon” een persoonlijk gevoel. Akoesta verzorgt akoestische panelen, speciaal voor callcenter omgevingen.

Wilt u meer weten over Akoesta? Kijk dan op http://www.akoesta.com.

Linkruil.org

Comments are closed.