Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Alex Jones draait hoofden in show-stoppen rood-splitsing verbeteren jurk als ze vergezeld door haar verloofde op de BAFTA TV Awards

Ze is, in de regel altijd goed gekleed.

 

                                                                                                      goedkope galajurken

Maar het schijnt dat Alex Jones besloot te trekken alles uit de kast als het ging om het bijwonen van de BAFTA Television Awards op zondag avond.

De brunette schoonheid wowed toeschouwers in een show-stoppen rode jurk als ze woonden de jaarlijkse ceremonie met knappe partner Charlie Thompson.

Scroll naar beneden voor de video

De brunette schoonheid geboden aandacht in de gedurfde nummer, dat zowel een-splitsing verbeteren hals en een dij-hoge split gekenmerkt.

Ze paste de look met een gedraaide, side-vlecht en een aantal schitterende diamanten oorbellen.

Het toevoegen van een aantal subtiele make-up en een gouden zomer gloed, bedekte ze de look met een paar Kylie Minogue-achtig goud hakken.
Samen, de blik was zeker een van haar meer dramatische rode loper momenten – hoewel ze blij om toe te geven dat de jurk was knus was.

‘Het is erg krap’, zei ze tegen een interviewer, die snel de femme-fatale esthetische commentaar was.

Ondertussen knappe Charlie was niet minder aantrekkelijk, smeulen in een klassieke jurk pak met een mannelijke monochrome look.

Omhelzen elkaar voor foto’s, het paar leek zo onafscheidelijk als altijd. En net zo glamoureus.

Ze is een been-end! Alex pronkt haar fantastische benen toen ze stapt uit op de rode loper …

Het is een paar maanden geleden dat Alex kondigde haar verloving met Charlie, maar onlangs toegegeven dat zij en haar verloofde een datum die nog niet hebt ingesteld.

‘We hebben niet een datum, ik weet niet of het een ding? Is dat wat je doet als je bezig? ‘ de Welsh presentator zei tijdens een verschijning op ITV1’s Lorraine.

Ms Kelly dan haar gerust: ‘Ik denk dat mensen een soort van verwachten dat je [trouwen] op een bepaald punt, misschien in een jaar of twee denk ik.’

Alex zei: ‘We zijn erg relaxed, ik bedoel echt ongeorganiseerd. Dus mama is duwen. Ze zei: ‘Je weet dat we kunnen dit doen door het einde van het jaar als u en Charlie een beweging op te krijgen.’

‘Maar we hebben niet gekeken naar nergens, maar het zou leuk zijn om het te doen in de komende maanden zou zijn.’

Ze voegde hieraan toe: “[De bruiloft zal] net met onze vrienden en familie en een dag als iedereen een beetje een lach kan hebben.

‘Woorden als’ gunsten ‘en’ bruidsmeisjes ‘en’ kleuren ‘beginnen al op mijn zenuwen te krijgen. Ik denk dat iedereen opdagen, zal er wat wijn en het zal een mooie dag zijn. ‘

 

Linkruil.org

Comments are closed.