Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Alle schoonmaakdiensten onder één dak

Alle schoonmaakdiensten die u nodig heeft

Lijkt u dat niet gemakkelijk, niet voor elke facilitaire activiteit een ander bedrijf, niet een apart bedrijf voor inpandige schoonmaak of voor de glasbewassing, dat hoeft nu niet meer. Want bij schoonmaakbedrijf Enschede wordt nu een compleet facilitair pakket aangeboden waarbij alle facilitaire diensten door ons worden geleverd. Van de glazenwasser tot aan de schoonmaker alles bieden wij.

Specialistisch personeel voor goede reiniging

Al ons personeel heeft een specialistische opleiding gehad voor zijn activiteiten, hierdoor kunnen wij u garanderen dat elke facilitaire klus tot een goed einde zal worden gebracht. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan tijdens een opdracht dan bieden wij u een speciale garantie en zullen wij de geleden schade als vanzelfsprekend herstellen. Een aantal van onze specialisaties is o.a tapijtreiniging en gevelreiniging en schoonmaken in Enschede.

Groen werken in de schoonmaakbranche

Het groene werken is erg van belang bij Schoonmaakbedrijf Enschede. Al het personeel heeft een speciale cursus gehad om zo milieuvriendelijk mogelijk te werk te gaan. Niet alleen ons personeel is erin geschoold ook de producten die wij gebruiken zijn ecologisch verantwoord en brengen geen schade toe aan het milieu. Bij schoonmaakbedrijf Enschede vinden wij het ook erg van belang dat onze bussen rijden op aardgas zodat er zo min mogelijk schadelijke uitstoot is.

 

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.