Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Alles over Franse Bulldog Pups

Franse Bulldog Pups passen zich makkelijk aan

Franse bulldog pups zijn makkelijk op te voeden dieren. Ze zijn vriendelijk voor kinderen, en ze voegen zich moeiteloos naar hun baas. Juist daarom is het zeer belangrijk dat deze baas het goede voorbeeld geeft aan zijn Franse bulldog pups. Leer de jonge dieren geen verkeerd gedrag aan. Een maal fout aangeleerd gedrag is zeer moeilijk weer af te leren. Houd er ook rekening mee dat de Franse bulldog pups heel sterke gespierde beesten zijn.

Franse bulldog pups

Het ontstaan van de Franse Bulldog Pups

Het ras is destijds ontstaan uit de compacte, zwaar gespierde Engelse bulldog en de felle Franse terriƫr. Deze laatste is een echte jachthond, die niet gauw opgeeft. De bulldog is een beest dat zo sterk is dat hij alle grotere dieren aankan. Bovendien zijn zijn kaken zo sterk dat hij er niks meer uit los laat.

Opvoeding is zeer belangrijk!

Kwaadwillenden kunnen hiermee veel onheil aanrichten. Als ze de Franse bulldog pups agressief maken, door een inconsequente opvoeding, ophitsen, angstig maken en het belonen van verkeerd gedrag, dan is zo’n hond voor het leven bedorven. Op een gegeven moment wordt zo’n hond zo onhandelbaar dat de baas ze zelf niet meer aankan, en de dieren dumpt, waarna ze in het asiel terecht komen. Daar zullen ze vrijwel zeker geen nieuw thuis kunnen vinden, en op een gegeven moment afgemaakt moeten worden.

Kwaadwillenden

Toch zijn het niet altijd kwaadwillenden die zo slecht omspringen met hun Franse bulldog pups. Sommige mensen hebben zelf geen discipline, of ze zijn gewoon te lui om een consequente opvoeding door te voeren. Bedenk dat een goede hond een goed voorbeeld nodig heeft! De Franse bulldog pups willen niets liever dan een baas waar ze op kunnen vertrouwen.

De voornaamste regel die u in acht moet houden voor de opvoeding van uw Franse bulldog pups:
Blijf altijd kalm, ook als de hond iets verkeerds doet. Corrigeer hem rustig, en verlies nooit uw geduld!

Linkruil.org

Comments are closed.