Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Altijd online je kleding kopen met korting!

Kleding kopen doe je online gemakkelijk met korting! Waar je in de winkel de volle prijs betaalt, krijg je bij heel veel webwinkels standaard al snel 10 euro korting op je aankoop.

Besparen met pompiedoe.nl
Op de website van Pompiedoe staan heel veel bekende webwinkels met bijzondere acties en kortingscodes. Er staan ook tips op om per e-mail voor heel veel aankopen een kortingscode of actiecode te ontvangen.
Wil je bijvoorbeeld aankopen doen bij Zalando, McGregor, Bonprix of een andere webwinkel., gebruik dan de tips en kortingscodes voor bijvoorbeeld 20 euro, 10 euro of 10% korting op uw bestelling online. Vaak is er ook een code beschikbaar voor het gratis verzenden van uw bestelling.

Zo zie je maar je hoeft niet altijd tot de uitverkoop te wachten!

Maar ook tijdens de sale zijn er vaak kortingscodes, actiecodes en vouchercodes beschikbaar waar je als consument niet altijd van op de hoogte bent, gebruikt u deze dan geniet u van extra veel korting op de Sale korting die er op dat moment al is.

Extra veel korting op de outlet afdeling
Ben je op zoek naar een bepaald type kledingstuk?
Neem dan een kijkje op de outlet afdeling, het kan zomaar zijn dat juist dat kledingstuk bij een andere webwinkel op dat moment sterk is afgeprijsd!

Kijk dus voordat je een artikel wilt kopen eerst op pompiedoe.nl, want meestal kan het veel goedkoper! Om geen enkele kortingscode of actie te missen is het raadzaam om op de nieuwsbrief in te schrijven, zo ben je altijd op de hoogte en doe je geen onnodig te dure aankopen. Ga naar de website voor lopende acties.

Linkruil.org

Comments are closed.