Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Aluminium kisten

Er zijn aluminium kisten te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Van diepe aluminium kisten tot aluminium kisten zijdeuren, er is dus voor ieder wat wils. Een standaard kist bestellen is natuurlijk het makkelijkst en dat moet ook wel lukken door het ruime assortiment wat aangeboden wordt, maar voor de preciezelingen onder ons is er ook de mogelijkheid om een kist om maat te laten maken. De aluminium kisten zijn van aluminium traanplaat gemaakt, welke een antislip structuur heeft. Hierdoor zal de kist niet snel verschuiven en is deze stevig. Zoals u net al kon lezen zijn er verschillende soorten en maten aluminium kisten. Deze zullen in dit artikel kort worden omschreven. Daarnaast weet u na het lezen hiervan waar u het beste de aluminium kisten naar wens kunt bestellen.

Aluminium onderbouwkisten

Op zoek naar een extra opbergruimte voor losse materialen of spullen in uw bedrijfswagen? Dan is een mooie oplossing om een onderbouwkist onder de vrachtwagen of bedrijfswagen te laten bouwen. Hierin kunt u spullen zoals gereedschap gemakkelijk opbergen. Er is een ruim assortiment als het gaat om onderbouwkisten. Zo is er voor ieder wat wils en is het eigenlijk niet mogelijk om zonder passende onderbouwkist naar huis te gaan.

 10007288_852781138081677_2646072493731979732_o

Aluminium opbouwkisten

Naar wens uw opbouwkist samenstellen, dat is toch wat u wil? Om deze reden is er de mogelijkheid om de aluminium kisten te filteren op bepaalde eigenschappen zoals:

  • Zijdeuren: wel of geen zijdeuren
  • Gewicht: tussen de 6 en 92 kilo
  • Hoogte: tussen de 300 en 1000 mm
  • Diepte: tussen de 300 en 775 mm
  • Lengte: tussen de 501 en 2000 mm
  • Dikte: tussen de 1.5 en 4 mm

Aluminium disselbakken

Disselbakken zijn aluminium kisten en dienen als extra opbergruimte voor aanhangwagens. U kunt in de disselbakken allerlei materialen opbergen. U kunt deze volledig naar wens filteren, net als de opbouwkisten.

Aluminium kisten bij Geprobox

Geprobox kan ervoor zorgen dat het product dat de klant wil hebben, helemaal naar wens wordt gemaakt. Dat komt door de snelle levering, de goede prijs/kwaliteitsverhouding en het grote assortiment. Doordat de klant kan filteren op wensen zoals diepte, lengte, hoogte en gewicht kan dit mogelijk gemaakt worden. Ook heeft de klant keuze in het zelf ophalen van de aluminium kisten of het thuis laten bezorgen. Wanneer u uw bestelling het liefst direct na de bestelling in huis wilt hebben, wordt u aangeraden om de bestelling direct op te halen. Dan krijgt u het product namelijk direct mee als deze op voorraad is.

 

Heeft u nog vragen over de aluminium kisten of de rest van het assortiment? Neem dan contact op door te mailen naar info@geprobox.com of bel naar 0182- 76 92 38.

 

Linkruil.org

Comments are closed.