Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Ambtenaren lening

Wat is een ambtenaren lening precies

het wordt zegt het al – ambtenarenlening is een lening voor ambtenaren. Het is alleen voor ambtenaren, dus een ambtenaren lening kan alleen door ambtenaar in dienst worden afgesloten. De voordeel is dat ambtenaren voor deze lening een stuk minder rente betalen als bij een andere lening. Dat is ook de reden dat deze lening zo populair is. Het is een goedkoper en beter alternatief voor alle andere leningen. En dat klopt ook. U heeft bij Ambtenarenlening.nl bijvoorbeeld de volgende voordelen, waar u op geld bespaart:

  • Geen afsluit- en/of advieskosten
  • Geen bemiddelingskosten
  • Lage rente

Als u zelf dus over genoeg kennis beschikt in de lening zaken, dan kunt u, mits u een ambtenaar bent, lening afsluiten. College Bescherming Persoonsgegevens ziet toe of alles correct wordt afgehandeld. Dus zo een lening is zeker betrouwbaar.

Daarnaast wordt er standaard een persoon toegewezen bij wie u terecht kunt voor alle vragen en zaken rondom uw ambtenarenlening. Zo is het een stuk persoonlijker. Er zijn verschillende leningsvormen en leningen die u kunt afsluiten. U kunt zelf de lening kiezen die het meest bij u past. Wij adviseren niet, wel kunt u op de voorgestelde websites kijken voor meer informatie en zo uw keus maken.

Ambtenaren hebben een betere betalingsmentaliteit, daarvoor worden ze ook beloond bij de Ambtenarenlening.

Linkruil.org

Comments are closed.