Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Artikelen schrijven als marketing onderdeel

Website optimalisatie voor Google is een wezenlijk marketing onderdeel als het gaat om het vindbaar maken van een website. Blog marketing is hier een zeer populaire methode voor, die vaak wordt gehanteerd door Google experts. Content marketing wil zeggen dat er gerelateerde blogberichten worden toegevoegd op bijvoorbeeld externe gerelateerde) internetsites en/of blogs, waarin een linkje staat naar je eigen website. Kwalitatieve artikelen zijn hierbij een vereiste, omdat het machtige Google erg veel waardering heeft voor kwalitatieve en gerelateerde tekst, die uniek is geschreven.

Natuurlijk is het ook belangrijk om je eigen internetsite op frequente basis aan te vullen met kwalitatieve artikelen. Zorg dat je website altijd actueel en interessant blijft, door de website veel te vernieuwen en regelmatig te vullen met nieuwe en interessante content. Ook Google vindt dit prettig. Op het moment dat je een nieuw stuk content maakt voor op je website, of voor een gerelateerde website van derden, zorg dan ten alle tijden dat de tekst informatief is geschreven. De bezoeker moet er iets aan hebben.

Artikelen en Social Media

Natuurlijk is het bijzonder interessant om je content te delen via Social Media. Op dit moment gaan Social Media marketing en artikel marketing hand in hand. Facebook en Twitter zijn namelijk zeer populair en ideaal om artikelen te ’sharen’. Een grote groep mensen onderschat de sterkte van Social Media. Er kan echter geen twijfel meer zijn dat Social Media één van de belangrijkste marketing strategieën is.

Profiteer hier dus van. De kans is erg groot dat nieuwe tekst zich razend snel over het internet verspreidt wanneer deze wordt geplaatst via Social Media. Binnen een mum van tijd wordt je nieuwe tekst gelezen door een grote groep mensen. Wat zou je nog meer willen dan dat je artikel zichzelf verspreidt en zichzelf onder de aandacht brengt bij de potentiele lezers. Hierdoor zal natuurlijk ook je website meer aandacht krijgen, met als gevolg dat je website veel intereactiever wordt en meer gaat leven. Via Social Media kun je erg eenvoudig je artikel delen.

Hanteer de spelregels van Google

Google is waarschijnlijk één van de meest belangrijke bezoekers op je website. Google is van grote invloed op het eventuele succes van je website. Hanteer altijd de richtlijnen van Google bij het schrijven van tekst. Je zult hoogst waarschijnlijk goed met je website zichtbaar zijn in de zoekmachine als de teksten op je website interessant worden gevonden door zoekmachine Google. Houdt dit dus altijd in je achterhoofd. Dit is natuurlijk wat je wil, simpelweg doordat je op die manier meer relevante bezoekers op je website laat komen. Houdt er hierdoor altijd rekening mee dat je artikel aan een aantal cruciale voorwaarden voldoet. De opmaak van je artikel is ontzettend belangrijk voor Google. Zo gebruik je bijvoorbeeld HTML H-tags, om tussenkopjes aan te geven en zorg je voor een goede spelling. Een tekst zonder schrijffouten en grammaticale dwalingen is erg belangrijk.

Teksten moeten snel de lezer weten te overtuigen om het artikel te lezen. Een pakkende titel is daarom erg belangrijk om te gebruiken voor je bericht. Zorg dat je schrijffouten ontwijkt en gebruik de emotie van de bezoeker. Vooral als het gaat om aanprijzende artikelen, is het belangrijk om de bezoeker te overtuigen.

Linkruil.org

Comments are closed.