Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

aspecten voor Aldi – Where To Go

Een eerdere column besproken de eerste lokale Aldi winkel beginnen (in Delray Beach), en verdiensten van het rijden overal in de provincie te verspillen veel geld te voorkomen.
Maar opslaan van contant geld kan een beetje makkelijker te krijgen, omdat een tweede Aldi heeft geopend, dat men in West Palm Beach. Het bedrijf is afhankelijk in Duitsland en bekend voor kleinere, eenvoudig vormgegeven winkels die voornamelijk gericht zijn op voedsel. De winkels zijn over het algemeen vaak ongeveer 15.000 tot 20.000 . voet vierkant, vergeleken met square feet in je gemiddelde Publix of Winn Dixie.
Aldi biedt non-food artikelen, zoals papier, plastic zakken en containers, kleine apparaten en huishoudelijke artikelen (de West Palm winkel bood een tafelblad heteluchtoven, slow cooker, braadslee en draagbare elektrische open haard), commerciële hondenvoer , huishoudelijke schoonmaakmiddelen en schoonheid en gezondheid benodigdheden. Het merendeel van de artikelen Aldi draagt ​​ meestal niet bekende nationale merken. Ze zijn bekend als aangeduid als ‘ white label merken,’ in aanvulling op hun ingrediënten en het land van herkomst worden vermeld, net als nationale merken.
Een bezoek aan de nieuwe winkel levert een kijken naar de positieven en negatieven van het winkelen er en wat dingen om te onthouden als je check it out:
Is een wekelijks reis naar aan uw behoeften ? Als u op zoek bent om veel te besparen fondsen op elementaire kruidenierswaren, wil een tijdige shopping ervaring met minimale afleiding en je bent bereid om vooral te proberen private-etiket rassen, dan ja. Als je niet bereid bent allesbehalve nationale merken, wil tien variëteiten appels en zes merken van toiletpapier om uit te kiezen en kan niet supermarkt zonder stoppen door de deli voor een lunchtijd sandwich, dan Aldi misschien zijn beste beschikbaar een gelegenheid wanneer uw budget voelt week, niettemin blijft worden going strong.
Aldi, 2481 Okeechobee Blvd. (Spencer Drive), West Palm Beach, FL. Openingstijden: maandag tot en met zaterdag, 09:00-09:00 en zondag 10:00-20:00 OPMERKING: een winkel aldi aanbiedingen wordt op dit moment huren.

Linkruil.org

Comments are closed.