Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Automatische sectionaalpoort maken

Wilt u uw defecte automatische sectionaalpoort maken maar heeft u hier geen kennis van? Aarzel dan niet en vraag ROMASS om hulp. ROMASS is sinds 1995 dé herstel en onderhoudsspecialist van alle merken en typen sectionaalpoorten, kantelpoorten, rolpoorten en elektrische rolluiken in heel België. We kunnen helpen bij alle storingen die er kunnen ontstaan bij een automatische sectionaalpoort. Ons advies bij een defecte sectionaalpoort is om altijd een ervaren technieker in te schakelen om gevaarlijke situaties te voorkomen.

Automatische sectionaalpoort maken

Wanneer uw sectionaalpoort een defect heeft, kan dit verschillende oorzaken hebben. Een van de oorzaken kan zijn dat er een onderdeel kapot is door slijtage. Door intensief gebruik en slecht onderhoud kan er slijtage ontstaan aan de onderdelen wat ervoor kan zorgen dat de poort niet goed meer kan functioneren. Naast slijtage kan er ook een ongeluk gebeuren waardoor er een defect ontstaat aan een poort. Hierbij kan gedacht worden aan een paneel die eruit is gereden. Wat uw probleem ook is, onze techniekers doen er alles aan om het op te lossen.

De techniekers van ROMASS zijn professioneel getraind om alle problemen met een sectionaalpoort op te lossen. Daarnaast worden ze elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Tijdens een herstelling wordt er allereerst een inspectie gedaan. Tijdens de inspectie wordt de poort nagelopen om te achterhalen wat de oorzaak is van de storing. Zodra hier een duidelijk beeld van is, gaat de technieker in overleg met de klant aan de slag om de poort te herstellen. Defecte onderdelen worden gedemonteerd en nieuwe onderdelen indien nodig gemonteerd. De technieker beschikt over een servicebus met een ruime voorraad van reserveonderdelen. Wanneer er blijkt dat er een onderdeel vervangen moet worden, kan de technieker dit onderdeel uit te bus pakken waardoor de meeste problemen direct op locatie opgelost kunnen worden. Een aantal onderdelen die de technieker op voorraad heeft zijn:

  • Kabels
  • Loopwielen
  • Scharnieren
  • motoren
  • Bodemrubbers

Na het monteren van de onderdelen wordt de poort goed opnieuw afgesteld zodat deze weer optimaal kan functioneren. De technieker zal ook nog een aantal tips geven voor het onderhoud om de kans op een nieuwe storing te verkleinen.

Herstelling aanmelden

Onze techniekers staan klaar om uw automatische sectionaalpoort te maken. U kunt ze eenvoudig inschakelen door online een storing aan te melden. Op onze website staat een online formulier die u kunt invullen om een aanvraag in te dienen. Doorloop de verschillende stappen en u heeft binnen enkele minuten een aanvraag ingediend. Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen nemen we contact op om een afspraak in te plannen. Het is ook mogelijk om telefonisch een herstelling aan te melden. Een medewerker van de klantenservice vult samen met u het formulier in.

Meer informatie over onze hersteldienst kunt u terug vinden op onze website. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar voor vragen. U kunt ons bereiken op 078/484996.

Linkruil.org

Comments are closed.