Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Autorijschool Van Haren Hoensbroek

Autorijschool Van Haren is een jonge, dynamische rijschool in Hoensbroek. Met drie rij-instructeurs worden er rijlessen gegeven in een Volkswagen Golf of een Hyundai i30 in de regio Hoensbroek en Heerlen.

 

Gratis proefrijles in Hoensbroek

Maak kennis met onze rijschool door gebruik te maken van onze gratis proefles. Tijdens deze gratis proefles krijg je de mogelijkheid om eerst te kijken en te luisteren wat je te wachten staat. Verder kijken wij naar je kunnen en motivatie. Aan de hand van deze informatie maken wij een schatting van het aantal benodigde lessen. Onze rijschool biedt een op maat gemaakt leerproces voor elke cursist aan. Wij houden rekening met leeftijd, aanleg en motivatie. Het is belangrijk dat er een ontspannen sfeer en een leerzame samenwerking ontstaat tussen de cursist en rij-instructeur.

autorijschool-hoensbroek-geslaagd

Verhouding slagingspercentage en benodigde rijlessen

Bij Autorijschool Van Haren is de verhouding tussen het aantal benodigde lessen en het slagingspercentage bij het praktijkexamen erg goed. Onze rij-instructeurs laten je niet onnodig veel rijlessen volgen. Je kunt deelnemen aan het examen zodra je er klaar voor bent. Onze duidelijke en gestructureerde rijlessen en kalme aanpak beperken het benodigde aantal lessen tot een minimum, daardoor kunnen wij het behalen van het rijbewijs voor iedereen betaalbaar houden, zonder dat het ten koste gaat van ervaring en kwaliteit.

autorijschool-hoensbroek-lesauto

Lespakketten rijles in Hoensbroek

Bij afname van meerdere lessen kunnen wij kortingen aanbieden tot wel 28 euro per rijles. Neem een kijkje op onze website voor een overzicht van lespakketten.

Zoek jij een rijschool in Hoensbroek en omstreken? Dan bent u bij Autorijschool Van Haren aan het goede adres.

 

Linkruil.org

Comments are closed.