Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Autoschade herstel | Altijd snel en van hoge kwaliteit

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Een klein steentje kan bijvoorbeeld al een barst of een ster in uw ruit veroorzaken. Door een tak of andere uitstekende voorwerpen is er al snel een kras in de lak van uw auto te zien. Dit is natuurlijk erg zonde en het is dan ook prettig als deze schade zo snel mogelijk hersteld wordt. Onze reparateurs zijn gespecialiseerd in alle schade en weten uw auto snel en goed te herstellen. We zorgen ervoor dat uw auto er weer zo gloed als nieuw uitziet. Door onze jarenlange expertise op het gebied van autoschade herstel kunnen wij de reparatie binnen een korte tijd uitvoeren.

 

Autoschade herstel van hoge kwaliteit

 

Wij begrijpen dat het repareren van uw voertuig erg vervelend is. U bent uw voertuig voor een tijdje kwijt waardoor u deze niet kunt gebruiken. Onze reparateurs zorgen er dan ook voor dat uw voertuig binnen korte tijd herstelt wordt zodat u uw auto niet lang kwijt bent. Daarnaast is de reparatie van hoge kwaliteit. Wij hebben een grote, specifieke kennis over veel verschillende automerken waardoor we precies weten hoe we de schade het best kunnen herstellen zodat u geen ‘littekens’ meer ziet. We hebben verschillende vestigingen waardoor er gegarandeerd een locatie in de buurt van uw woonplaats is. De 9 vestigingen zijn verspreid tussen Rotterdam en Beverwijk, maar zijn ook in Bemmel te vinden.

 

Overige informatie

 

Heeft u nog vragen over ons beleid of over onze reparaties? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag met uw schade. Maak een afspraak en kom bij ons langs. U kunt ook online uw schade aangeven waarna wij contact met u opnemen. Het is belangrijk dat u ten alle tijden uw groene kaart en uw kentekenbewijs met u meebrengt. Onze reparateurs gaan dan meteen voor u aan de slag en zorgen voor uw autoschade herstel!

Linkruil.org

Comments are closed.