Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Autoschade in Aalsmeer opgelopen?

Vroeg of laat overkomt het bijna iedereen wel een keer. Autoschade. Het is nooit leuk en het kan een duur grapje worden. Gelukkig zijn er in Nederland veel garages waar je snel en gemakkelijk de schade kan laten repareren. Ook wanneer je autoschade in Aalsmeer hebt opgelopen zijn er garages waar je terecht kunt. Heb je bijvoorbeeld blikschade, ruitschade of lakschade opgelopen? Laat het dan zo snel mogelijk repareren!

Wie is de schuldige?

Ongeacht wie die schuldige is van jouw autoschade, de schade zal in veel gevallen herstelt moeten worden. Wanneer je zelf niet de schuldige bent kunnen de kosten gelukkig in zijn geheel verhaald worden op de schuldige. In dit geval kan je zelf de garage uitkiezen waar jij je auto laat repareren. In het geval dat jij zelf de schuldige bent hangt het af van de verzekering die je hebt afgesloten en je eigen portemonnee. In dit geval kan beter maar even goed uitzoeken waar je de schade laat repareren.

Bij een Allrisk verzekering is alle schade aan de auto gedekt. In sommige gevallen hebben verzekeraars wel afspraken gemaakt met garages. Als je de schade dan laat maken bij een andere garage kan het zo zijn dat er een eigen risico bij komt kijken.

Verschillende soort autoschade

Er bestaan veel verschillende autoschade. De meest voorkomende autoschade zijn lak, blik,- en ruitschade. Gelukkig zijn deze vormen autoschade in de meeste gevallen snel te repareren. Bij ruitschade is het in het geval van een kleine kras of ster snel naar de garages komt. Het kan namelijk snel uitscheuren tot een grote scheur. In dit geval zal de hele ruit vervangen moeten worden. Bij blikschade kan vaak de schade herstelt worden zonder dat er opnieuw overheen geverfd moet worden. Sommige garages beschikken over hun eigen spuitcabine. Hier kan snel en eenvoudig lakschade verholpen worden.

Linkruil.org

Comments are closed.