Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Autoschade in Aalsmeer

Het is een vervelende investering om je auto te laten repareren. Of u nou bewust of onbewust schade heeft opgelopen, het ziet er lelijk uit en kan bovendien gevaarlijk zijn voor op de weg. Daarom is het van belang om, wanneer u autoschade in Aalsmeer heeft opgelopen, er niet te lang mee rond te rijden en er door onze specialisten naar laat kijken. Ons schadeherstelteam is gespecialiseerd in het repareren van alle zichtbare schade aan de buitenkant van uw auto. Ons team verricht spuitwerk, uitdeuken zonder spuiten of ander schadeherstel.

Service

Met jarenlange ervaring weten wij onderhand wat onze klanten van ons verwachten. Onze klanten willen graag op de hoogte zijn van de situatie en willen daarom goed contact om eventuele miscommunicaties voor te zijn. We willen u de beste service bieden, maar ook onze werknemers. Op gebied van milieu worden bij ons afvalstoffen gescheiden afgevoerd en gerecycled. Ook doen wij aan uitdeuken zonder spuiten. Zo zorgen we voor een optimale werkplek voor onze medewerkers.

Schadeherstel

Een sterretje in uw ruit door een klein steentje. Het is erg vervelend en kan uitbarsten tot een grotere scheur. Gelukkig kunnen wij dit eenvoudig repareren. Ook ruiten met de nieuwste technologie zoals afstand camera’s of gps kunnen wij eenvoudig vervangen. Gelukkig bent u hiervoor in de meeste gevallen voor verzekerd. Ook voor bumperschade kunt u bij ons terecht, ons schadeherstelteam zorgt voor weer een nieuwe strakke look van uw auto met spuitwerk, uitdeuken, of ander schadeherstel aan uw plaatwerk. We begrijpen dat u uw auto weer zo snel mogelijk nodig heeft. Daarom repareren wij kleine schade binnen een dag en zorgen we ervoor dat u weer zo snel mogelijk de weg op kunt.

Contact

Mocht u verdere vragen en/of opmerkingen hebben, kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u verder kunnen helpen!

Linkruil.org

Comments are closed.