Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Jan de Boer autoschade Nieuwkoop – Repareert in korte tijd!

Autopech overkomt iedereen. Het is vaak snel gebeurd want een ongeluk zit in een klein hoekje. Toch is dit niet het einde van de wereld. Bij Jan de Boer autoschade Nieuwkoop zorgen we ervoor dat uw auto weer helemaal de (nieuwe) oude is. We hebben experts voor de verschillende soorten schade aan uw voertuig. Voor schade aan uw bumper, blik, ruit of lak kunt u bij ons terecht. Met onze deskundigheid zorgen wij er in korte tijd voor dat uw voertuig herstelt is van de schade. Onze garage is gevestigd in Ter Aar, regio Nieuwkoop dus. Onze specialisten helpen u graag verder.

Autoschade Nieuwkoop herstellen

Er zijn veel verschillende situaties waarin u schade op kunt lopen. Door een kleine inschattingsfout kunt u al ergens tegenaan zijn gereden. Ook door bepaalde voorwerpen kan u schade krijgen. Een klein steentje op uw ruit kan al een barst in uw ruit veroorzaken. Gelukkig weten wij bij Jan de boer autoschade precies hoe we dit op kunnen lossen. We zorgen ervoor dat we uw schade herstellen zodat u er niets meer van kunt zien. We doen dit voor verschillende soorten schade.

Allereerst weten we deuken in uw blik en bumper te herstellen. Voorheen moesten we uw bumper nog spuiten na het uitdeuken. Met de huidige technieken is het spuiten niet meer nodig. Dit is financieel voordeliger.

Voor lakschade aan uw voertuig hebben we een speciale spuitcabine. Hiermee zorgen we ervoor dat uw voertuig er weer mooi uitziet. Wij herstellen de lakschade voor auto’s, motors en vrachtwagens.

Ruitschade kan erg gevaarlijk zijn. Door een barst in de ruit kan het zicht in de auto beperkt worden. Bij Jan de Boer bekijken wij de ernst van de ruitschade. In sommige gevallen vervangen we de ruit. Anders voeren we een reparatie uit.

Contact

Jan de Boer autoschade Nieuwkoop helpt u graag verder. Heeft u schade aan uw voertuig? Neem contact met ons op. We zorgen er ook nog eens voor dat we uw auto in een korte tijd herstellen, zodat u uw auto niet lang kwijt bent. U kunt ook een kijkje nemen op onze website voor extra informatie.

Linkruil.org

Comments are closed.