Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Avondje uit in het biercafé

Iedereen heeft wel een vriendengroep, een groep waar je in het weekend mee uitgaat, of andere activiteiten gaat doen. Je gaat is keer een terrasje doen met elkaar en drinkt lekker een biertje. Maar ben je weleens in een echt biercafé geweest? Dit is minstens zo leuk en relaxt als een avondje karten met de vriendengroep en daarna een biertje doen. Laat je is lekker verwennen door de mensen in het biercafé. Geniet van de vele soorten bier en neem ook eens een lekker hapje erbij. Je kan kiezen tussen een bitterbal of een schaal met verschillende bittergarnituur.

De hele avond

In het biercafé kun je de hele avond terecht met je vriendengroep. Je komt bijvoorbeeld om half 8 het biercafé binnen en om 12 uur zit je er nog steeds in die gezellige hoek met banken en tafels. Je zit lekker onderuit met een speciaal biertje in je hand en de schaal met bitterballen staat op tafel. De medewerkers van het biercafé willen niet dat jij te lang moet wachten op je biertje en helpen je graag op een zo snel mogelijke manier.

Lunchen

In het biercafé kun je niet alleen ’s avonds terecht, overdag kun je er ook heerlijk genieten met een goede lunch. Je zit lekker op het terras in het centrum, je geniet van de stad en van je lunch. De overvolle menukaart zorgt ervoor dat je altijd iets lekkers op je bord hebt liggen.

Contact opnemen

Natuurlijk kun je altijd terecht in het biercafé, maar mocht je nu met een hele grote groep zijn is het fijn om van tevoren even contact op te nemen. Bekijk op de website eens de menukaart met de heerlijke gerechten of alle soorten bier. Ik weet zeker dat jij hier een heerlijke avondje uit kan hebben met je vrienden. Maar ook overdag kun je er altijd terecht om te genieten van de prachtige stad.

Linkruil.org

Comments are closed.