Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Badkamer en Keukens Goedkoop en Energiezuinig Inrichten

Er zijn veel redenen denkbaar om ruimtes in uw woning opnieuw te renoveren. Ze vergroten bijvoorbeeld niet enkel de waarde van uw woning, maar ook het woongenot krijgt een flinke impuls. Nog mooier wordt het wanneer u dat voor een redelijke prijs kunt bewerkstelligen. Maar hoe zorgt u er dan precies voor dat prijs en kwaliteit in balans zijn? Houd de volgende opties in uw achterhoofd en u bespaart met gemak honderden euro’s op uw inrichting!

Efficiënte oplossingen voor uw badkamer

De natte kamer is lang niet meer enkel geschikt om u in te wassen. Steeds meer krijgt het een wellness en persoonlijke verzorgingsfunctie in de meest uitgebreide zin van het woord. Heerlijk natuurlijk, maar dat kan wel extra kosten opleveren. Iets waar u niet op zit te wachten. Hoe kunt u er voor zorgen dat dit uiteindelijk toch rendabel wordt?

Energiebesparende maatregelen treffen

In de badkamer kan enorm veel geld bespaart worden door energiezuinige maatregelen te nemen. Wilt u toch renoveren, dan is dit dus het moment bij uitstek om zulke oplossingen aan te schaffen

–              Waterbesparende douchekop

De eenvoudigste oplossing. Verbruikt zo’n 20% minder water en energie dan een reguliere douchekop

–              Warmteterugwinning

Warm afvoerwater wordt langs koude leidingen geleid. Hierdoor hebben kranen minder warm water nodig. Verbruik daalt met ongeveer 30%

–              CV-ketel

Een HR-ketel zorgt voor een enorme besparing op het gebied van verbruik. In sommige situaties tot wel 75%!

Uw sanitairspecialist kan berekenen hoeveel u jaarlijks kunt besparen dankzij bovenstaande maatregelen en hoe snel uw nieuwe installatie rendabel wordt.

Keukens goedkoop inrichten

In bijvoorbeeld een keukenoutlet vindt u keukens goedkoop maar toch van hoge kwaliteit. Een andere optie is om eens na te vragen of de specialist nog een showroommodel te koop heeft staan. Deze kunnen niet meer voor de nieuwprijs verkocht worden en zo bespaart u gemakkelijk tientallen procenten op de aanschaf. Houdt bij het aanschaffen van apparatuur altijd rekening met de energieklasse. Moderne koelkasten en ovens verbruiken tientallen procenten minder energie dan oudere modellen. Houdt ook rekening met de kookplaat. Gas is vaak de meest voordelige manier van koken. Uw keukenspecialist voorziet u graag van de nodige handigheden op het gebied van energiebesparing.

Linkruil.org

Comments are closed.