Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Badkamer opknappen? Goedkope badkamer en tegels gekocht bij Jan van Sundert

Toen wij onze nieuwe woning betrokken, was klussen niet nodig. De wanden waren keurig gestuukt en de keuken was precies onze smaak. Op de vloer lag mooi laminaat en zelfs de gordijnen hadden we voor een mooi prijsje over kunnen nemen. De vorige bewoners hadden de woning prachtig opgeknapt. Toch was er één min puntje. De badkamer. Waarschijnlijk hadden ze hier geen geld meer voor want deze was duidelijk gedateerd. De beige tegels en het lichtbruine, ouderwetse sanitair zouden prima passen in het huisje van mijn oma. Mijn vriend en ik hadden dan ook besloten dat we hier hoognodig iets aan moesten doen.

Na online wat te hebben rondgekeken, besloten we een kijkje te nemen in de showroom van Jan van Sundert. Een grote zaak in Etten-Leur met zeer veel sanitair en tegels, maar ook keukens en sauna’s. Op de site hadden we al gezien dat ze hier prachtige badkameropstellingen hebben staan. In de showroom hebben we de gehele collectie bekeken. Er zaten echt fantastische badkamers tussen. Strak design met geweldige gadgets zoals een regendouche met zonnedouche. Helaas hadden we een beperkt budget en moesten we de design badkamers overslaan. Toch was er volop keus voor ons, want ook voor een goedkope badkamer kun je slagen bij Jan van Sundert. We kozen voor een douchecabine en een mooi wit wandcloset. Bij de wastafel kozen we een mooi wit badkamermeubel uit. Het sanitair voor onze nieuwe badkamer was compleet, nu de tegels nog.

De tegelcollectie van Jan van Sundert is enorm. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is verkrijgbaar. Na het uitzoeken van ons nieuwe sanitair hadden we nog een beperkt budget over. Helaas moesten we hierdoor goed op de prijs letten. We spraken over onze wensen met één van de verkopers. Hij vertelde ons over de tegeloutlet. Hier hadden we helemaal geen weet van. We besloten er direct een kijkje te nemen. Ook de tegeloutlet is groot. Prachtige tegels, maar dan extra scherp geprijsd. Precies wat we zochten. Al snel vonden we zeer mooie antracietkleurige vloertegels en grote witte wandtegels. Hiermee was onze prachtige nieuwe, maar goedkope badkamer compleet.

Linkruil.org

Comments are closed.