Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Badkamer schoonmaaktips voor jou

Men onderschat vaak hoe belangrijk het is om een schone badkamer te hebben. Een badkamer zorgt er namelijk voor dat jezelf wast en dus al het vuil van je af was. Waarom zou je dan het belang van een schone badkamer onderschatten? Je wil bovendien toch schoner worden als je onder de douche stapt? Daarom een aantal tips van het schoonmaakbedrijf in Den Haag om je badkamer helemaal schoon te krijgen.

Krassen

Lichte krasjes en strepen in een kunststof bad zijn vaak ontzettend zonde. Wat je kunt doen, is door er tandpasta op een doekje overheen te wrijven waardoor de strepen en krassen verdwijnen.

Voor de schoonmaak van je badkamer is het beter om groene zeep in plaats van azijn te gebruiken. Bovendien gaan tegels langer mee omdat groene zeep minder agressief is dan andere ontkalkers.

Schimmel

Schimmelranden in het bad hoeven geen probleem meer te zijn. Hiervoor kun je het beste wc-reiniger met javel op spuiten en even laten inweken. Wanneer je dit na een tijdje afspoelt, is de schimmel verdwenen.

Na het douchen

Je badkamer houdt je mooier door na het schoonmaken het tegelwerk en het sanitair in de neutrale autopoets te zetten. Dit even laten intrekken en vervolgens uitpoetsen. Het water zal minder moeilijk wegstromen en er is minder kans op aanslag.

Heb je zelf geen tijd om je huis of onderneming schoon te maken? Het schoonmaakbedrijf in Rotterdam staat voor je klaar.

 

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.