Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Badklapwanden en Vrijstaande Wastafel

Bad en doucheruimte in één

Wanneer uw badkamer niet groot genoeg is voor zowel een bad als doucheruimte, heeft sanitairspecialist Sanitairtoprs.nl de oplossing voor u. Om te kunnen baden en daarnaast ook van een heerlijke douche te kunnen genieten, heeft u twee essentiële onderdelen nodig. Een bad en een badwand. Deze wand plaatst u op de badrand en dient als het ware als een douchegordijn. Het zorgt ervoor dat u staand in bad kunt douchen en rondspattend water wordt tegengehouden. Hierdoor blijft uw badkamer droog.

Welke soort wanden zijn er verkrijgbaar?

Er is keuze uit diverse soorten wanden. U kunt kiezen voor een enkele wand, of een wand die in- en uitklapbaar is. Deze zogenoemde badklapwanden zijn werkelijk ideaal. U kunt deze eenvoudig sluiten wanneer u besluit te douchen en weer openklappen wanneer u klaar bent. Daarnaast zijn badklapwanden eenvoudig te reinigen. Alle badwanden zijn gemaakt van sterk veiligheidsglas en er is keuze uit zeer veel modellen, afmetingen, stijlen en materiaalsoorten.

Vrijstaande wastafel

Ook op het gebied van wastafels is er bij Sanitairtoppers.nl volop keuze. Zo kunt u kiezen voor een compleet badkamermeubel met wastafel of juist een vrijstaand model. Een vrijstaande uitvoering oogt strak en is ideaal voor de wat kleinere badkamer of toiletruimte. Indien u toch graag wat extra bergruimte wenst, is het mogelijk een badmeubel onder de vrijstaande wastafel te plaatsen. Kies voor een uitvoering die past bij de rest van uw badkamerinterieur en stem ook de materiaalsoort en de kleuren op elkaar af. Hierdoor ontstaat er een mooi geheel.

Alle voordelen op een rijtje

Bent u op zoek naar ander sanitair, ook dan bent u bij Sanitairtoppers.nl aan het juiste adres. Het assortiment bestaat uit al het denkbare sanitair en alle daarbij horende onderdelen. Alle bekende topmerken zijn er verkrijgbaar. Hierdoor kunt u altijd rekenen op de beste kwaliteit. Of uw stijl nu modern, klassiek, design of landelijk is, er is altijd sanitair verkrijgbaar passend bij uw smaak, stijl en wensen. Vanwege de scherpe prijzen kunt u er ongeacht uw budget vinden wat u zoekt. Omdat de gehele collectie online te bestellen is, hoeft u er de deur niet vooruit. Uw aankopen worden netjes thuis bezorgd. Genoeg redenen om de site eens te bekijken!

Linkruil.org

Comments are closed.