Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Badwanden en Glijstangen Gemakkelijk en Fraai Vormgegeven

Sanitairtoppers.nl heeft een aantrekkelijk assortiment glijstangen voor uw douche. De stangen zijn sterk en gemakkelijk in bediening en eenvoudig te reinigen. U kunt een handdouche op elke gewenste hoogte vastzetten. Een stang is zonder problemen snel en gemakkelijk aan de badkamermuur te bevestigen.

Veel glijstangen zijn uitgevoerd in chroom en er is een keuze in ronde en vierkante stangen. Ze variëren in lengte tussen de 60 en 90 centimeter. Stangen zijn er voor alle lichaamslengtes, leeftijdsgroepen en individuele wensen.

U kunt een stang zonder of met handdouche kopen. Er is keuze in verschillende handdouches maar ook kunt u bijvoorbeeld een regendouche monteren. Er zijn heel eenvoudige strakke modellen verkrijgbaar, maar ook super luxe exemplaren. Het oog wil immers ook wat. Stem daarom uw doucheset af op de stijl van uw badkamer.

Heeft u een ligbad en wilt u er in douchen, dan is een badwand wat u nodig heeft om uw badkamer te beschermen tegen weg spattend water. Niets is zo vervelend als na iedere douche de tegelvloer te moeten moppen. Soms kan het zelfs gevaarlijk zijn als u geen anti-sliptegels op uw douchevloer heeft; een ongelukje zit in een klein hoekje.

Badwanden zijn er in veel maten en uitvoeringen. Ze zijn voorzien van veiligheidsglas, gemakkelijk te monteren en schoon te houden. Neemt u een badklapwand die naar binnen en buiten uitklapbaar is, dan heeft u extra comfort bij het in- en uitstappen van het bad. Ook voor het schoonmaken is een klapwand ideaal omdat u hiervoor niet in het bad hoeft te staan. Neemt u wel badklapwand waarbij het muurprofiel bijgesteld kan worden, omdat hij na verloop van tijd wat kan gaan uithangen door het gewicht.

Badwanden dragen niet alleen bij tot gemak, maar creëren ook een mooie sfeer in het interieur van uw badkamer. U kunt hierbij denken aan een uitvoering in helder glas, matglas, decor glas, chroom, aluminium, wit of zilver profiel. Hiermee kunt u de wand afstemmen op de rest van het badkamerinterieur.

Combineer gebruiksgemak met een mooie uitstraling en kies voor kwaliteit. Sanitairtoppers.nl is de juiste plaats voor u om een keuze te maken in alles wat u op sanitair gebied maar nodig mocht hebben.

Linkruil.org

Comments are closed.