Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Barista inhuren – Kies uw bar bij de Barista Company!

Beurzen, festivals en congressen, de Barista Company is te vinden op alle soorten evenementen. Van goede koffie en speciale thee tot aan gezonde smooties, wij hebben het allemaal. Met onze bars en trucs reizen wij het hele land door om mensen een onvergetelijke beleving mee te geven. Al onze barista’s, bartenders en theesommeliers zijn goed gecertificeerd en weten precies hoe ze een goede indruk achter moeten laten. Bij de Barista Company kunt u een Barista inhuren om uw evenement naar een hoger niveau te tillen en uw gasten een bijzondere ervaring mee kan geven. Uw gasten zullen met een goed gevoel naar huis gaan.

Barista inhuren – Kies uw bar

Bij de Barista Company bieden wij verschillende bars aan. Een barista inhuren is tot nu toe enkel goed bevallen. Een barista zorgt niet alleen voor heerlijke koffie maar geeft uw gasten ook een onvergetelijke beleving mee. Wij hebben verschillende bars dus er is hoe dan ook een bar die geschikt is voor uw evenement.

Een barista is gespecialiseerd op het gebied van koffie. Wij zorgen voor verrukkelijke koffie, koffiedecoratie en een fijne gastvrijheid. Wij hebben mooie koffiebars die uw evenement de finishing touch geven. Geen slechte koffie meer op uw evenement maar koffie van hoge kwaliteit.

Daarnaast hebben wij ook een theebar. Wij bieden hier luxe thee variaties aan maar de theebar is veel meer dan dat. De theesommeliers bieden ook theecocktails en verse, koude ice tea voor de warme dagen. De dranken worden bereid met verse vruchten.

Wilt u een gezonde vibe geven aan uw evenement? Onze smoothie en slow juice bar zorgt voor gezonde dranken. De smoothies barsten van de vitaminen en geven u dus een echte boost. De bartenders gebruiken verse producten en zorgen voor een bijzondere ervaring.

Contact

Wilt u een speciale toevoeging aan uw evenement? U kunt een Barista inhuren bij de Barista Company. Wij zorgen niet alleen voor goede koffie maar onze barista’s hebben ook alles in huis om uw gasten met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Wij helpen u graag de geschikte bar te vinden en een offerte op te stellen voor uw evenement. U kunt contact met ons opnemen via het volgende nummer +31(0)294 – 23 08 08 of neem een kijkje op onze website voor overige informatie.

Linkruil.org

Comments are closed.