Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Barista op locatie | De leukste foodtruck bar op uw evenement

Koffie wordt steeds beter, lekkerder en populairder. Op verschillende locaties wordt koffie nog steeds van simpele kwaliteit aangeboden. In deze tijd kan dit echt niet meer. Daarom bieden wij onze ‘barista op locatie’ aan. Met onze beste barista’s en koffiebar komen wij naar uw locatie om uw bezoekers zo te voorzien van de beste koffie. Koffie is geen voorziening maar een beleving. Ons bedrijf straalt dit ook uit! Wij zorgen ervoor dat uw bezoekers nog meer genieten van uw evenement en met veel lof laten het pand verlaten. Wij hebben alles in huis om koffie nog lekkerder te maken. Lees snel verder hoe dit mogelijk is op uw evenement!

 

Barista op uw locatie

 

Stelt u zich eens voor. U bent op een evenement, beurs of congres. De dag duurt lang. U kunt dus ook wel een goed kopje koffie gebruiken om energie te behouden. Als de koffie dan van matige kwaliteit is, kan dit het evenement erg vervelend maken. Daarom komen wij naar uw locatie. Ook al is het erg druk op uw evenement, dit maakt voor ons niets uit! Wij schenken koffie op hoog tempo zonder dat de kwaliteit hieronder lijdt. Het is mogelijk om naar uw evenement een koffiebar te laten komen, maar we hebben bijvoorbeeld ook een luxe thee bar of een smoothie bar in ons assortiment. Het is dus afhankelijk van uw wensen, welke bar bij u past. We hebben leuke foodtrucks om de sfeer nog leuker te maken. Daarnaast worden al onze dranken bereid door verse producten. Maak uw evenement nog spectaculairder!

 

Meer informatie

 

Heeft u vragen over de barista op locatie of bent u geïnteresseerd in het huren van een bar op uw evenement? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op. We zorgen ervoor dat uw bezoekers met een goede indruk naar huis gaan!

Linkruil.org

Comments are closed.