Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Barista worden – Leer koffie zetten bij de Dutch Coffee Adademy!

Wil je goede koffie leren zetten, koffie leren decoreren en een echte barista worden? De Dutch Coffee Academy biedt verschillende cursussen aan om een expert te worden. Bij horecaondernemingen is het belangrijk dat er een barista aanwezig is. Koffie wordt steeds populairder en begint een hype te worden in de maatschappij. Veel mensen delen hun koffie op de sociale media. Door goede koffie te zetten in uw onderneming zorgt u ervoor dat u mee gaat met deze trend. Wij hebben cursussen voor verschillende niveaus. Ook voor al ervaren koffiezetters is er een cursus om hun skills nóg beter te maken.

De cursussen

We hebben verschillende moeilijkheidsgraden voor onze cursussen. U kunt een cursus volgen als beginner maar ook specialisten kunnen zichzelf verbeteren en up-to-date houden op het gebied van koffie. Voor beginners raden wij de basis barista training aan. Hier leert u alle basis technieken voor het zetten van een kop koffie. Voor de gevorderden onder ons hebben wij de SCAE Professional. Deze cursus gaat weer dieper in op de basis barista training en leert u de extra kneepjes van het vak voor de echte koffieliefhebber. Daarnaast hebben wij ook een cursus om de koffie te decoreren. Dit is een ware kunst. Met behulp van de latte art geeft u de koffie een unieke en exclusieve uitstraling. Dit geeft uw koffie luxe mee. De cursussen die wij aanbieden zijn: Basis barista training, Vervolg / latte art training, SCAE Foundation, SCAE Intermediate en SCAE Professional. De kosten hangen af van de gekozen cursus. De cursus bestaat uit een theorie- en praktijkonderdeel. Na deze cursus kunt u uzelf een ware barista noemen.

Contact

Wilt u een barista worden? De Dutch Coffee Academy geeft de juiste cursussen om u te voorzien van de deskundigheid op het gebied van koffie. U kunt u inschrijven op onze website. Het is belangrijk dat u, ook vanwege de kosten, de juiste cursus kiest. Wij helpen u graag bij het maken van deze keuze. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het volgende nummer: +31(0)294-230808. De Dutch Coffee Academy tovert u om tot een ware barista!

Linkruil.org

Comments are closed.