Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Bedieningsplaten voor uw hangende en staande toiletten

De gemiddelde Nederlander gebruikt zo’n 120 liter water per dag. Maar liefst 30 liter daarvan, komt ten goede aan het toiletgebruik. Zonde van het verspilde water, maar ook voor de inhoud van uw portemonnee. Gelukkig zijn er veel oplossingen die u zonder extra moeite toch zuinig met water om laten gaan. Een voorbeeld daarvan zijn bedieningsplaten met een waterbesparende functie. Deze kunt u voor zowel staande toiletten als hangtoiletten gebruiken. Niet alleen het milieu, maar ook uw portemonnee zal u dankbaar zijn! Zeker nu de belastingen op water flink omhoog zijn geschroefd.

Water besparen

Water besparen is een eenvoudige manier om duurzaam aan de slag te gaan. Zo kunt u bijvoorbeeld met de hand afwassen in plaats van gebruik te maken van de vaatwasser. En wanneer u afwasmiddel op natuurbasis gebruikt, kunt u het water nadien in principe weer in de voor andere doeleinden gebruiken. Korter douchen is natuurlijk een zeer eenvoudige manier om water te besparen, maar niet de meest geliefde oplossing voor veel mensen. In dat geval is een waterbesparende douchekop een uitkomst. Door de grotere weerstand waarmee water door de kop wordt geperst, verliest u geen comfort maar wel bijna 50% aan waterverbruik tijdens het douchen.

Besparen in het toilet

Er zijn weinig vormen van waterbesparing zo gemakkelijk als besparing van het toiletwater. Met de juiste bedieningsplaten bespaart u al snel 50% van het water, omdat u dankzij het paneel zelf de keuze heeft hoeveel water gebruikt wordt tijdens het doortrekken. Deze platen kunnen op alle wc’s gemonteerd worden, of het nu hangende of staande toiletten zijn. De panelen hebben een zacht prijsje en zijn al vanaf ongeveer €20,- Euro beschikbaar. De besparing die een gemiddeld gezin maakt door gebruik te maken van bedieningspanelen ligt op ongeveer €30,- per jaar. Dat is al snel terugverdiend dus!

Waar te vinden?

Voor waterbesparende maatregelen aan het toilet kunt u best contact opnemen met een sanitairspecialist. Hier weet men exact op welke manier u op een ecologisch en financieel verantwoordelijke wijze kunt bezuinigen op uw waterverbruik in het kleine kamertje en u weer groen en goedkoop naar het toilet kunt!

Linkruil.org

Comments are closed.