Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Bedrijfsuitje Scheveningen

Bij De Waterreus kunt u ook terecht voor uw bedrijfsuitje Waterreus, naast de vele activiteiten die wij altijd organiseren in onze strandtent. Denk aan een workshop voor de gehele afdeling, met daarna een borrel op het strand. Of een uitgebreide BBQ met genoeg eten en drinken voor iedereen! Alles is mogelijk bij De Waterreus, zolang u van te voren aangeeft wat de wensen zijn en waar u behoefte aan heeft.

Bedrijfsuitje Scheveningen in diverse vormen

Zoals al vermeld is, een bedrijfsuitje Scheveningen bij De Waterreus kan van alles zijn. Overleg daarom goed met uw bedrijf wat precies de wensen zijn, hoeveel tijd er nodig is, hoe groot de groep zal zijn. Dit is belangrijk voor ons, zo kunnen wij ons namelijk goed voorbereiden op wat er komen gaat. Boek nu je bedrijfsuitje Scheveningen bij De Waterreus!

Iedereen zal het over dit bedrijfsuitje Scheveningen hebben

Weken, zo niet maandenlang zullen u en uw collega’s het nog hebben over die ene dag op het strand bij De Waterreus. Dit bedrijfsuitje in Scheveningen blijft bij velen nog lang in het hoofd hangen, daar bestaat geen twijfel over. Heeft u nog vragen of wilt u reserveren, neem even contact met ons op of kom even langs, dat stellen wij op prijs.

Bedrijfsuitje in Scheveningen
Linkruil.org

Comments are closed.