Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Beleef Italiaanse verleiding met Trussardi My Name eau de Parfum

Het Italiaanse merk Trussardi werd in 1910 opgericht en begon met het maken van handschoenen. Inmiddels is het merk flink uitgebreid en ook de parfums van Trussardi doen het goed. Het meer dan 100 jaar oude merk weet heel goed hoe ze het ultieme gevoel van Italiaanse verleiding over moeten brengen met de vrouwengeur: My Name eau de Parfum. My Name is in september 2013 gelanceerd en is de tegenhanger van de in 2012 gelanceerde mannengeur: My Land.

De geur is fris, bloemig en weet op de een of andere manier heel veel luxe uit te stralen. De topnoten bestaan uit viooltjes en heliotroop bloemen. Het hart wordt gevuld door sering en muskus, welke zorgen voor het verleidende aspect van de geur. De zoete en warme basis met vanille en amber zorgen voor een perfecte balans.

Ook aan de flacon is veel aandacht besteed. Het flesje is ontworpen door architect Antonio Citterio. De kleuren zijn zacht roze met gouden accenten en ook de vorm van het flesje zit vol met details. De flacon nodigt je uit om de geur te proberen en als je van bloemig en verleidelijk houdt, zal deze geur je zeker niet teleurstellen.

Trussardi My Name eau de Parfum is verkrijgbaar in 30ml, 50ml en 100ml.

Linkruil.org

Comments are closed.