Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

bellenblaas voor de bruiloft

Jullie willen natuurlijk dat de bruiloft een perfecte en speciale dag wordt.  Dat kan door bijvoorbeeld een originele activiteit te verzinnen voor de gasten zoals het ‘wie zei wat op Facebook?’ spel. Door middel van dit spel kunnen jullie testen hoe goed de gasten jullie nu daadwerkelijk kennen. ‘Een dag geen lach, is een dag niet geleefd’. Is deze uitspraak typisch iets voor de bruid of typisch iets voor de bruidegom? Dit is een gezellig spel waar veel bij gelachen kan worden, bijvoorbeeld onder de borrel of het eten van de bruidstaart. Een originele activiteit maakt de bruiloft natuurlijk leuk, maar er zijn nog veel meer ideeën die een bruiloft speciaal kunnen maken. Zo is er bijvoorbeeld bellenblaas voor de bruiloft. Hierover kunt u in dit artikel meer lezen.

Waarom bellenblaas op de bruiloft?

In het verleden werd er op bruiloften vaak rijs gegooid. Dat zorgde voor leuke en sfeervolle foto’s maar ook voor een hoop gezelligheid. Tegenwoordig is dit op veel locaties niet meer toegestaan en daarnaast is het ook niet altijd even fijn voor de bruid. Overal in de jurk rijstkorrels en dit dan ook nog allemaal op moeten ruimen aan het einde. Op steeds meer bruiloften wordt er nu dus bellenbaas voor de bruiloft gedaan. Dit ziet er romantisch en prachtig uit. De bellen die geblazen worden door de gasten schitteren namelijk door de vele kleuren om de bellen heen. De bellenblaas op de bruiloft scheelt een hoop rommel en zorgt voor nog mooiere foto’s, wat willen jullie nog meer?

 

Bellenblaas op de bruiloftdownload (2) bij weddingdeco.nl

De bellenblaas voor de bruiloft is volledig aan te passen aan jullie stijl. Bellenblazen met hartjes, in de vorm van een champagnefles of juist klassiek. Het is maar net wat jullie willen. De bellenblaas voor de bruiloft is daarnaast ook verkrijgbaar in allerlei kleuren, zodat deze perfect bij de bruiloft aan kan sluiten. Misschien rest u dan nog één vraag, zorgt dit niet voor veel vlekken op kleding en op mijn prachtige jurk? Hier hoeft u gelukkig niet bang voor te zijn, de bellenblaas van weddingdeco.nl vlekken niet. Naast bellenblaas voor de bruiloft zijn er nog vele andere bruiloftsbenodigdheden te vinden in de webshop, neem daarom gerust een kijkje.

Linkruil.org

Comments are closed.