Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Bent u opzoek naar een zeer representatieve erfafscheiding? Dan bent u bij Gabion aan het goede adres!

Bent u helemaal klaar met uw oude verrotte houten schutting en het telkens bij moeten snoeien van uw haag? Bent u opzoek naar een erfafscheiding die er ook nog eens super uit ziet? Dan kan Gabion u hier aan helpen! Wij verlenen de dienst om een erfafscheiding te ontwerpen gemaakt van schanskorven, deze zijn te verkrijgen in elk gewenst formaat.

De erfafscheiding wordt onder andere gemaakt van gepuntlaste gaas, dit gaas is zeer kwalitatief, onderhoudsvrij en gaat jaren lang mee. Ook zullen de schanskorven niet gaan verrotten en het gepunlaste gaas zal niet gaan roesten. De stenen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, verder bieden wij schanskorven led-verlichting aan, hiermee kunt u de erfafscheiding mooi belichten en zijn overige lantaren of verlichting overbodig.

Met de Gabion schanskorven kunt u elke kanten op. U creƫert een mooie erfafscheiding op uw eigen manier, waar u jaren lang plezier mee zult hebben. Mocht u nog vragen hebben over hoe u het beste uw erfafscheiding kunt plaatsen is het aan te raden om een kijkje te nemen op onze website. Mochten er nog onduidelijkheden zijn, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder en zullen onze deskundigheid en ervaring met u delen om zo tot het juiste besluit te kunnen komen.

Linkruil.org

Comments are closed.