Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Besparen op energie is populair

Anno 2013 betalen mensen ontzettend veel geld aan maandelijkse en jaarlijkse energiekosten. Zowel particulieren als bedrijven zien deze onvermijdelijke kostenpost met het jaar stijgen. Om de kosten te kunnen drukken is het ontzettend belangrijk om juist op deze kosten te besparen. Wanneer je namelijk bewust bent van de energie die je gebruikt, zul je ook op deze kosten kunnen besparen. Dit geldt zeker binnen de zakelijke sector. Aangezien bedrijven doorgaans met veel hogere energierekeningen zitten, valt hier met name erg veel winst te behalen. Zo zijn er tal van elementen waar bedrijven op kunnen besparen als het gaat om energie. Om de concurrentie voor te kunnen zijn, kunnen bedrijven met name op het gebied energiebesparing net een stapje voor lopen.

Bezuinigen op verlichting

Waar bedrijven als één van het eerst op kunnen bezuinigen is verlichting. Ieder middelgroot tot groot bedrijf heeft een ontzettend groot scala aan verlichting aan het plafond hangen, wat dagelijks maximaal staat te branden. Uit onderzoek is gebleken dat verlichting wel 25% van het totale energieverbruik in beslag neemt. De meeste bedrijven maken nog geen gebruik van energiezuinige verlichting. Dit is natuurlijk een erg eenvoudige manier om veel geld te besparen.

De investering voor energiezuinige verlichting is vaak eenmalig, waarna je de investering er over de jaren heen dubbel en dwars weer uithaalt. Veel ondernemers beseffen niet dat deze vorm van bezuiniging erg eenvoudig is toe te passen en direct veel geld oplevert. Er zijn op internet tal van mogelijkheden te zien als het gaat om energie bezuinigen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk bijvoorbeeld eens hier.

Linkruil.org

Comments are closed.