Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Bijles: de helpende hand bij leerproblemen.

 
Voor huiswerkbegeleiding en doelgerichte examentraining door gekwalificeerde universitaire studenten kan je letterlijk goede resultaten boeken.Leerproblemen kunnen vele verschillende oorzaken hebben

Het kan zijn dat je kind concentratieproblemen heeft, dyslectisch is of gewoon niet veel zin in heeft in het schoolwerk. Tevens kunnen spanningen in de thuissituatie of op school een oorzaak van leerproblemen zijn. Het resultaat is helaas dat je kind ongemotiveerd raakt en daardoor op school een achterstand oploopt. Bekwame tutors trachten het probleem boven water te krijgen en vervolgens stap voor stap aan de slag gaan om samen met je kind het probleem te overwinnen.

Het inschakelen van Bijles werkt aan twee kanten.Niet alleen zal je jongere, dankzij de bijlessen, betere prestaties laten zien op school en bij het afleggen van toetsen en/of examens; ook het zelfvertrouwen van je kind zal toenemen. Hierdoor zal je kind beter in staat zijn eventuele dagelijkse probleempjes, op school, met vriendjes of thuis, het hoofd te bieden. Een prettig gevolg is dat de sfeer thuis aanzienlijk zal verbeteren doordat er duidelijkheid en overzicht wordt gecreëerd. Ouders, verzorgers en kinderen weten precies waar ze aan toe zijn.

De voordelen van bijlessen en huiswerkbegeleiding*Je bepaalt zelf wanneer en hoe vaak de bijlessen worden gegeven.
*Er wordt specifiek voor jouw kind een plan opgesteld met duidelijke doelen.
*Je kind krijgt door het behalen van betere resultaten weer plezier in het schoolwerk en ziet niet meer huizenhoog op tegen komende toetsen of examens.
*De bijlessen van Bijles Gouda worden gegeven bij je thuis of, indien gewenst en mogelijk, op school.

Wat mag je van Bijles verwachten?Door uitsluitend te werken met studenten die aantoonbaar goede cijfers behalen tijdens hun eigen studie, zijn bijlessen vaak van hoge kwaliteit. Maak vooraf duidelijk afspraken over het doel dat je wilt bereiken en houd alle partijen periodiek op de hoogte van de vooruitgang en behaalde resultaten.

Kijk bijvoorbeeld naar Bijles Gouda, een regio waar bijles goed werkt. Bekijk samen wat je voor je kind kan kunnen betekenen. Het gezamenlijke einddoel is het behalen van betere resultaten en een glimlach in huis.

Linkruil.org

Comments are closed.