Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Bitcoinminer

Bitcoinminer

Bitcoins minen is populairder dan ooit. Het is een slimme methode om met weinig moeite geld te verdienen op het internet. Het enige wat je nodig hebt is een bitcoin miner en een voordelige stroomrekening. De bitcoin miner sluit je aan op een poule en het kraken van codes kan gaan beginnen. Afhankelijk van het soort bitcoin miner dat je koopt kan je soms wel één of meerdere bitcoins per maand verdienen. Eén bitcoin is al snel honderden euro’s waard en dit maakt bitcoins minen absoluut de moeite waard. Er is alleen één nadeel, jouw bitcoinminer moet namelijk 24/7 aanstaan een heel jaar lang voor het optimale resultaat. Vanwege de koeling van de super computer verbruik je al snel veel stroom. Het is natuurlijk al snel de vraag of je dit er eigenlijk wel uit haalt. Een oplossing voor iedereen die hieraan twijfelt is cloud mining.

Enkel investeren met cloud mining

Cloud mining is een nieuwe manier van bitcoins minen die je in het buitenland al veel ziet, maar sinds kort ook in Nederland. Veel mensen willen wel graag bitcoins minen alleen zien er tegenop om een hoge stroomrekening te betalen of hebben geen idee hoe ze een bitcoin miner het beste kunnen opzetten. Met cloud mining kies je de miner uit die je graag zou willen gebruiken en je kan vervolgens dag en nacht je opbrengst live volgen. Binnen een Nederlands bedrijf wordt namelijk binnen 12 uur jouw bitcoin miner opgezet en aangesloten op een poule. Het enige wat je betaalt is de investeringskosten in je miner en je draagt een klein percentage van de winst af aan het bedrijf. Hiermee betalen ze de stroomkosten en regelen ze werkelijk alles voor jouw bitcoin miner.

Eenvoudig zelf bitcoins minen

Het grote voordeel van cloud mining is dat je nu eenvoudig zelf kan gaan minen. Je hoeft geen vreemde truckjes meer uit te halen of uit te zoeken hoe je zelf een computer opzet. Het enige dat je hoeft te doen is investeren en kijken hoe je het geld binnenhaalt. Binnen twaalf uur kan je al geld gaan verdienen en dit maakt deze nieuwe manier van bitcoins minen mateloos populair.

Linkruil.org

Comments are closed.