Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Black+Blum helpt je overal in huis

Black+Blum is een designerslabel uit Londen dat ernaar streeft om allerlei dagelijkse producten een stijlvol en creatief uiterlijk te geven. Het merk biedt producten aan voor overal in huis.

Black+Blum op kantoor

boekensteun-black-blum

Met James The Bookend biedt Black+Blum een handige boekensteun. Zo zorg je er op een stijlvolle manier voor dat je boeken netjes rechtop blijven staan. Dit originele ontwerp is ideaal voor een modern bureau.

Black+Blum in de keuken

eau-good-blauwsandwich-on-board-black-blumscheve-toren-van-pisa-pastaijsbeer-black-blum

De drinkfles van Black+Blum biedt je de mogelijkheid om het water uit de kraan te zuiveren. Het houtskoolstokje in de fles geeft je water een heerlijke smaak. Op die manier hoef je niet langer plastiek flesjes mee te nemen. Zo besteedt je aandacht aan design, aan smaak én aan het milieu!

Het water in de fles kan je bovendien ook koel houden met behulp van de leuke ijsblokjes die je kan maken met de Ice Bear van Black+Blum. Deze ijsblokjesmaker in de vorm van een ijsbeer biedt je de mogelijkheid om op een originele manier zelf ijsblokken te maken.

De elegante brooddoos van dit merk heeft een speciaal bamboedeksel, dat je kan gebruiken als plankje om groentjes of brood op te snijden. Zo blijf je op een trendy manier milieuvriendelijk!

Ook de Leaning Tower Of Pasta mag niet ontbreken in je keuken. Deze leuke pasta bewaardoos in de vorm van de toren van Pisa geeft je direct zin in een heerlijk Italiaans gerecht en houdt je pasta’s lekker vers.

Black+Blum in de garage

jimmy-sleutelhanger

Ben je nog op zoek naar een leuke sleutelhanger om je autosleutels aan vast te maken? Dan mag Jimmy zeker niet ontbreken in de garage! Deze leuke magnetische sleutelhanger geeft elk interieur een leuk extraatje. Bovendien kan deze sleutelhanger ook als flesopener gebruikt worden.

Black+Blum in de badkamer

loo-read-black-blum

Deze strakke toiletrolhouder biedt niet alleen plaats voor twee rollen wcpapier, maar ook voor verschillende tijdschriften. Zo verleen je je badkamer of toilet een moderne look met Black+Blum!

Linkruil.org

Comments are closed.