Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Blom opleidingen | heftruck opleiding specialist

Voor bestuurders en gebruikers opleidingen in de richting van een heftruck, reachtruck, hoogwerker, hijsen, VCA en BHV opleiding, bent u bij Blom aan het juiste adres! Blom opleidingen is namelijk specialist in al deze bovengenoemde opleidingen. Bekijk de website van Blom voor meer informatie!

Veilig hijsen en rijden in een heftruck

Blom opleidingen biedt cursisten de best mogelijke omstandigheden. Deze opleidingen worden in heel Nederland gegeven. Blom opleidingen heeft namelijk genoeg opleidingslocaties in Nederland. Je kunt denken aan de volgende plaatsen:

  • Eindhoven, Etten-Leur, Tilburg, Heerlen, Schiedam, Amsterdam, Alkmaar, Houten, Ede, Hengelo, Venlo, Zwolle, Assen en Heerenveen.

Kortom, genoeg keuze om je heftruck, reachtruck, hoogwerker, hijsen, VCA en BHV opleiding te volgen bij Blom opleidingen.

Taalprobleem examens ook bij Blom

Wanneer u problemen heeft met lezen en/of de Nederlandse taal, is het mogelijk om bij Blom mondeling examen af te leggen. Hier is het namelijk erg belangrijk dat de cursist in kleine groepen wordt begeleid. Deze cursisten hebben namelijk meer aandacht nodig. Daarbij is het ook mogelijk om extra tijd aan te vragen voor een theorie-examen. Kortom, de opleidingen van Blom zijn geschikt voor alle mensen die behoefte hebben aan een heftruck, reachtruck, hijsen, hoogwerker, VCA en BHV opleiding. Bekijk dan ook de website van Blom opleidingen voor meer informatie.

Linkruil.org

Comments are closed.