Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Born in Paradise: Tropische geurnoten in één parfum

Zoals de naam van dit vrouwenparfum al aangeeft, is Born in Paradise van Escada een tropische geur.
De geurcombinatie van deze limited edition uitvoering roept warmte en frivoliteit op. Escada Born in Paradise neemt je mee op reis naar witte stranden en palmbomen. Het is niet voor niets dat het parfum geïnspireerd is door de heerlijk frisse cocktail Pina Colada.

Zomerse geur
Escada Born in Paradise is een fascinerende nieuwe geur. De mix van ingrediënten zorgt ervoor dat het parfum niet alleen fris, maar ook uniek in zijn soort is. De top van het parfum opent met de fruitachtige noten appel en watermeloen. Het zurige van de ananas en de kokosgeur verdrijven deze accenten subtiel. De welbekende basisnoten sandelhout, ceder en muskus geven het parfum iets vertrouwds.

Escada’s verhaal
Het merk Escada is in 1978 opgericht in München, Duitsland. De naam van het merk is de Portugese benaming voor “trappenhuis”. Het merk is bekend geworden dankzij haar uitgesproken kleuren en patronen. Vanaf de jaren 90 heeft het merk meerdere parfum op de markt gebracht. De flacons van deze parfums staan bekend om hun ongebruikelijke vormen. De ruim 50 parfums die Escada geïntroduceerd heeft, zijn ontwikkeld in samenwerking met heel wat bekende parfumeurs.

Escada Born in Paradise is verkrijgbaar in 30 ml, 50 ml en 100 ml. Niet alleen het parfum, ook de flacon heeft een paradijselijke uitstraling. De vrouwelijk vorm  heeft een zomers touch, dankzij het roze bloemetje op de dop. De bloemige, fruitige geur bezorgt vrouwen dankzij de invloed van kokosnoot een vakantieachtig gevoel!

Linkruil.org

Comments are closed.