Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Bruiloft DJ en zanger

Singer in Suit is dj en zanger. Deze twee activiteiten combineert hij in een commerciële act, die geschikt is voor tal van gelegenheden. Singer in Suit verzorgt namelijk optredens op bruiloften, bedrijfsfeesten, privefeesten, jubilea en evenementen. Tijdens zijn optredens kan hij meerdere muziekstijlen in een passende mix brengen, live en als dj. Singer in Suit zingt bijvoorbeeld top 40, pop, dance, Nederpop, soul, disco, easy listening en rock. Als dj en zanger wordt het aantal inzetbare stijlen, en daarmee de flexibiliteit, nog groter. Een mix van muziekstijlen is erg geschikt voor een breed publiek, met verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Singer in Suit is in staat om breed publiek tot elkaar te brengen om de gelegenheid samen met de opdrachtgever tot een groot succes te maken.

bruiloft-dj-zanger-1

Singer in Suit kan avond- of middagvullend worden geboekt met een stijlvolle drive in show, inclusief professioneel geluid en fantastisch effectlicht. Het programma wordt verzorgd zonder pauzes, met name geschikt voor echte dansfeesten. Livesets en dj sets gaan hierbij vloeiend in elkaar over, waardoor de sfeer niet inzakt.

Singer in Suit is een professionele artiest met veel ervaring als allround dj, bruiloft dj en live artiest. Dat kunt u live meemaken.

Voor aanvullende informatie kunt u terecht op de websites http://singerinsuit.nl, http://djinsuit.nl en de speciale website voor bruiloften http://djbruiloftmuziek.nl . Hier vindt u overigens ook diverse fragmenten, in audio en video.

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.