Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Budgetlight.nl, dé webshop voor al uw verlichting!

Budgetlight.nlOpzoek naar verlichting voor uw winkel of bedrijf? Een vraag naar gespecialiseerd lichtadvies? Dan bent u bij webshop Budgetlight altijd aan het juiste adres. Wij bieden uitstekende service en kwaliteit en zullen er altijd voor zorgen dat u als klant tevreden zult zijn met uw aankoop.

Budgetlight houdt zich bezig met verlichting in de breedste zin van het woord. Wij verkopen lichtbronnen uitsluitend van de bekende A-merken en bieden daarnaast gespecialiseerd lichtadvies aan voor uw bedrijf of winkel.

Bovendien voeren wij via Service For Light, een volledige dochteronderneming van Budgetlight, de activiteiten met betrekking tot lampvervanging uit. Verder is er ook nog eens een mogelijkheid tot het uitvoeren van een gratis energiescan door onze adviseur. Kortom, bij Budgetlight kunt op alle gebieden met betrekking tot uw verlichting uitstekend terecht!

Niet onbelangrijk is onze laagsteprijsgarantie. Budgetlight streeft er altijd naar om de goedkoopste te zijn en u zult bij ons dus nooit te veel betalen. Dit betekent dus dat u bijvoorbeeld de Philips MASTER PL-C 18W 830 2P bij ons altijd het voordeligst zult kunnen inkopen.Vindt u een product ergens anders tóch goedkoper, passen wij de prijzen aan. Bij een bestelling vanaf €50,- nemen de verzendkosten al af en bij een bestelling vanaf €100,- betaalt u zelfs geen verzendkosten! Bovendien is er een mogelijkheid tot betalen op rekening.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op www.budgetlight.nl!

Linkruil.org

Comments are closed.