Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Buiten eten en relaxen met low dining

Low dining is één van de nieuwste trends op het gebied van het buitenleven. Deze trend in tuinmeubelen is oorspronkelijk afkomstig uit Amerika. Daar zie je het idee van laag bij de grond dineren en ontspannen veel terug in hotels en luxe eetgelegenheden. Ook jij kunt met low dining in de tuin een sociale plek creëer waar je kunt genieten van de heerlijkste maaltijden met goed gezelschap.

Low dining nieuwe trend

Wat houdt de trend nou precies in? Je moet low dining zien als een combinatie tussen buiten eten en relaxen. De stoelen en banken zijn namelijk gemaakt op lounge-hoogte. Zo kun je er heerlijk in achterover zitten, maar ook in een actieve houding. Op die manier kun je wel goed en comfortabel buiten eten. De tafel van een low dining-set is ook gemaakt op lounge-hoogte en daardoor een stuk lager dan een gebruikelijke tuintafel. Een ideale manier om je eten op te serveren, te genieten van bijvoorbeeld ‘share food’ en na het afruimen je lekker uit te strekken. De low dining-set is dé plek om lang te vertoeven.

Buiten eten en relaxen

De tuinspecialist Fonteyn heeft een grote showroom op de Veluwe. Daar vind je talrijke tuininrichtingen én low dingen-sets. Kom een keer langs of shop meteen online: Fonteyn. Ook kun je zelf een lage eettafel combineren met loungestoelen en veel kussens. Zet de tuintafel vol met tapas en geniet deze avond nog van een heerlijke loungeplek buiten.

Linkruil.org

Comments are closed.