Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Buitendeurbeslag | Inbraakwerend en vol details

Het is erg belangrijk dat uw deuren goed beveiligd zijn. Dit zorgt voor een goede veiligheid en dus inbraakwering van uw woning. Tegenwoordig zijn er veel snufjes om uw woning nog beter te beveiligen. Het begint allemaal bij de buitendeurbeslag. U kunt uw deur van verschillende producten voorzien waardoor het goed beveiligd is. Onze producten zijn gecertificeerd met een speciaal keurmerk dat staat voor de inbraakwerendheid. Dit keurmerk heet het SKG-keurmerk en staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Dit geeft dus aan in welke mate uw buitendeurbeslag u beschermen tegen inbraak. Er zijn verschillende types voor het SKG. Als een product met één ster is gecertificeerd, betekent dit standaard inbraakwerend. Voor twee sterren geldt zwaar inbraakwerend en extra zwaar inbraakwerend is aangegeven met drie sterren.

 

Buitendeurbeslag | De producten

Wij hebben een ruim assortiment aan buitendeurbeslag. Het verschil met binnendeurbeslag is dat de buitendeur vooral veilig moet zijn. Voor de binnendeuren wordt vooral gekeken naar het uiterlijk van het beslag. De producten bieden wij aan in verschillende materialen en afmetingen. We hebben drie verschillende interieurstijlen en zes verschillende materialen voor de artikelen. We bieden de volgende producten aan: veiligheidsrozetten, voordeurknoppen, deurbellen, brievenbussen, tochtweringen, deurkloppers, rozetten, huisnummers en -letters, deurcamera’s en -spionnen, kierstandhouders, achterdeurbeslag op schild, voordeurbeslag op schild en een voordeur set veiligheidsbeslag. Ieder product is dan ook in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. U kunt hierbij denken aan verschillende kleuren, materialen en afmetingen. Hierdoor is er voor iedere woning wel een artikel te vinden.

 

Meer informatie

Wij vinden service erg belangrijk. Om u goed van het product op de hoogte te stellen, zijn onze artikelen voorzien van een uitgebreide omschrijving op de webshop. Hier kunt u alles vinden over het product. Als u er dan nog steeds niet uitkomt, willen wij u natuurlijk graag verder helpen! U kunt ons bellen, mailen of een WhatsApp berichtje sturen. Onze medewerkers staan u graag te woord en geven u advies over de buitendeurbeslag!

Linkruil.org

Comments are closed.